| |
General Motors Announces the New Company's July 10-September 30 Preliminary Managerial Results 16.11.2009.
|
| |
Opel Insignia Avrupa’da Orta Sınıfın Zirvesine Çıktı 08.05.2009.
Opel Insignia şimdiden 100.000’den fazla sipariş aldı
• Müşteriler en yeni teknolojiyi övgülerle karşıladılar
|
| |
On Milyonuncu Opel Zaragoza’da üretildi…! 06.05.2009.
10 milyonuncu araç Opel Corsa ecoFLEX 1.3 CDTI oldu
• Zaragoza fabrikası Avrupa’daki en büyük çevre dostu fabrikalardan biridir
|
| |
Opel LPG projesi hayata geçti…! 04.05.2009.
Opel, ve Landi Renzo markasının distribütörü olan Olgun Oto 1 Mayıs 2009 tarihinden itiba-ren LPG dönüşümü konusunda işbirliği yapmaya başladı
LPG dönüşümünün bütün avantajları güçlü Opel markası güvencesi ile sunul-maya başlandı...
|
| |
Chevrolet’den LPG’li modeller CNR LPG Fuarında... 30.04.2009.
• Garantili ve ekonomik orijinal LPG dönüşümü
LPG dönüşümünün tüm avantajları Chevrolet ile bir arada
• LPG dönüşümü konusunda Chevrolet markası birçok İlk’lere imza atmaya de-vam ediyor.
|
| |
Opel Insignia OPC: Barselona Otomobil Fuarı’nda 15.04.2009.
• 239 kW/325 hp ve 400 Nm; 0’dan 100 km/saat’e altı saniyede erişiyor
• Özel tasarım dört tekerlekden çekişli
• Sonbaharda piyasaya çıkacak
|
| |
Chevrolet 100. Yılını , Yepyeni Modeli Cruze ile 07.04.2009.
• Cruze kompakt sedan segmentte, Chevrolet’nin yeni küresel tasarım dilini yansıtıyor.
• Sportif ‘dört-kapılı coupé’ sedan ve çift renkli kokpit tasarımı sayesinde daha sportif iç mekan.
• Baz donanımından itibaren sekiz (8) hava yastığı ve Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC) standart.
• Sınıfındaki en iyi arka koltuk diz ve baş mesafesi.
• Yeni 16V 1.6 benzinli motor, düz ve altı (6) ileri tam otomatik vites seçenekleri.
• Birçok Avrupa ülkesinden önce Türkiye’de 28.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
|
| |
Opel Insignia – Yılın Otomobili şimdi artık spor steyşın vagon olarak geliyor. 19.03.2009.
• Insignia Sports Tourer artık hazır…
• Güçlü model tasarımı, yenilik ve değişim getiren mühendislik
• İki yeni motor, Insignia ailesine katılıyor: 1.6 Turbo benzinli ve 2.0 BiTurbo Dizel motorlar.
|
| |
BETEK BOYA YİNE SAAB MARKASINI TERCİH EDİREK GÜVEN TAZELEDİ…! 13.03.2009.
Sürüş Deneyimine öncelik ve önem veren, kendilerini ayrıcalıklı bir marka ile ifade etmek isteyen, can güvenliği, performans ve prestiji aynı anda sağlayan SAAB araçları, üç yıllık kullanımın ardından Betek Boya personel ve yöneticileri tarafından yine tercih edilen marka oldu.
|
| |
Chevrolet, Yepyeni Modeli Cruze ile 11.03.2009.
• Cruze kompakt sedan segmentte, Chevrolet’nin yeni küresel tasarım dilini tanıtıyor.
• Sportif ‘dört-kapılı coupé’ tarzı sedan tasarımı
• Çift renkli kokpit tasarımı sayesinde sportif iç mekan.
• Sınıfında lider arka koltuk diz ve baş mesafesi.
• Yeni 16V 1.6 benzinli motorlar, düz ve 6 ileri tam otomatik vites seçenekleri
• Türkiye’de Nisan ayında satışına başlanacak.
|
| |
Cenevre’de bir Dünya Prömiyeri: 03.03.2009.
500 km genişletilmiş-menzilli elektrikli otomobil…
|
| |
Chevrolet, LPG programını 02.03.2009.
• Chevrolet, Türkiye’de de uygulanan başarılı LPG programını birçok Avrupa pazarını içine alacak şekilde genişletiyor…
|
| |
Yeni Saab 9-3X: 27.02.2009.
Saab 9-3 model yelpazesine sportif ve güçlü bir katkı
• Aktif dış mekan yaşam tarzı olup Crossover bir otomobil istemeyenler için
• Sınıfının lideri Saab XWD, BioPower ile ilk kez buluşuyor
|
| |
İsveçli Bakanlar Saab Merkezini ziyaret etti. 23.02.2009.
• İsveç Sanayi Bakanı ve İstihdam Bakanı, Trollhättan’ı ziyaret etti.
• Saab ile ‘Yeni Bağımsız Saab’ üzerine yapıcı konuşmalar…
• Saab, her zamanki gibi çalışıyor…
|
| |
Petrol Ofisi ve GM İşbirliği 19.02.2009.
Petrol Ofisi ve
General Motors güçlerini birleştirdi
|
|
|
Chevrolet Europe, Tasarımı Online’a Taşıyor… 06.02.2009.
•Karşılıklı interaktif web-sitesi, Chevrolet’nin yeni otomobil tasarımına ilişkin yepyeni bir anlayış getiriyor.
|
|
|
Opel Ampera, yenilik ve değişim getiren GM Voltec teknolojisi ile donatıldı. 03.02.2009.
Opel, bir devrim yaratacak nitelikte genişletilmiş-menzilli elektrikli otomobili için isim olarak Ampera’yı duyurdu. Beş-kapılı, dört-koltuklu Opel Ampera, 2009 Cenevre Otomobil Fuarı’nda (5 – 15 Mart) ilk defa gösterime girecek.
|
| |
Insignia 30.01.2009.
“Yılın Otomobili” ve
“DESIGNBEST 2009” gibi iki prestijli ödüle aynı anda sahip olan Opel Insignia;
“Heykeltıraşın Dokunuşuyla Alman hassasiyetinin buluşmasını simgeliyor”
|
| |
Opel, bir otomobilin kazanabileceği, en prestijli ödül olan, “Yılın Otomobili” ödülünü, coşku dolu övgüler ile kutladı…!. 27.01.2009.
• Uluslararası jüri, “Yılın Otomobili” ödülünü Opel Avrupa :Başkanı Carl Peter Forster’a Rüsselsheim tesislerinde sundu…
• Opel Insignia’nın tasarım ve yenilikçi teknolojisi tüm jüri üyelerini etkiledi …
• Insignia’nın kalitesi özel övgüler aldı…
|
|
|
Yenilenen Chevrolet Spark’ın, dünya prömiyeri 12.01.2009.
• Tamamen yenilenen Chevrolet Spark’ın dünya prömiyeri Mart ayında Cenevre’de yapılacak.
• Chevrolet’nin yepyeni modeli Chevrolet Orlando MPV, 2010’da üretime girecek…
|
| |
GM, 2008’de Avrupa’da 2 milyonu aşan otomobil satışı gerçekleştirdi. 09.01.2009.
GME Başkanı Carl- Peter Forster: “Zor zamanların başarısı”.
· 2008’de Avruapa’da GM satışları 2.04 milyon adet araca ve % 9.3 pazar payına ulaştı.
· Chevrolet satışları 500,000 adeti aştı.
· Opel, Orta ve Doğu Avrupa’da % 13 luk pazar payı ile satış rekoru kırdı.
· Baştan aşağı yeni Opel Insignia, 2009 Yılının Otomobili ödülünü kazandı ve yaklaşık 44,000 adet sipariş alarak pazara mükemmel bir giriş yaptı.
|
| |
Ocak 2009’da Saab almanın zamanı…! 07.01.2009.
2009 yılının ilk ayında Saab’dan büyük indirim.
|
| |
Chevrolet’den Ocak ayında Captiva için “Özel Müşteri Programı” 05.01.2009.
Chevrolet markasının SUV sınıfındaki iddialı temsilcisi Chevrolet Captiva 4X4, Ekim 2006 tarihinde pazara sunulduğundan bu yana büyük ilgi ile karşılandı ve Chevrolet markasının en çok satılan ve en iddialı modeli konumuna geldi. Türkiye’de SUV segmentinde en çok satan ilk 3 markadan biri olan Captiva, tasarım, performans ve kapsamlı güvenlik ve konfor özellikleriyle SUV segmenti müşterilerinden tam not alarak yoluna devam ediyor.
|
| |
2009’un ilk ayında Astra Sedan Ekonomi Zirvesinde…! 05.01.2009.
2007 yılının Ekim ayında pazara sunulan Astra Sedan 2009 yılının ilk ayında gerçekleştirilen bir kampanya ile şimdi daha ekonomik. Astra Sedan geniş iç hacim ve 490 litrelik bir bagaj kapasitesiyle, Astra modellerinin sunduğu göz alıcı tasarım, dinamizim ve heyecan verici sürüş özelliklerini Sedan konforu ile birleştiriyor.
|
| |
Yılın Otomobili Opel Insignia’nın Ön Satışına başlandı… 26.12.2008.
23 Ayrı Avrupa ülkesinden, 59 jüri üyesinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda yılın otomobili seçilen Opel İnsignia’nın Türkiye’de ön satışına başlandı..
|
|
|
GENERAL MOTORS EUROPE VE IBERDROLA, BİR FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI BAŞLATMAK ÜZERE ANLAŞMA İMZALADI. 19.12.2008.
• General Motors Europe ve Iberdrola arasındaki işbirliği, elektrikli otomobillerin geliştirilmesini ilerletmek konusunda her iki şirketin ilgi ve isteğini yansıtmaktadır. Bu tip bir uygulamanın yüksek hacimli üretimde başarılması, taşımacılık alanında enerji çeşitliliği yaratarak çevrenin korunmasına büyük katkılar sağlayacaktır.
• Bu anlaşma, Iberdrola’dan İspanya İş Ağı Direktörü Javier Villalba ile General Motors Europe’tan Ürün Planlama Başkan Yardımcısı Jamal El-Hout tarafından imzalanmıştır.
|
| |
Opel Flextreme, prestijli kırmızı nokta tasarım ödülünü kazandı. 12.12.2008.
İnovasyon ve işlevsel özellikler, model tasarımı ve çevresel bilinç ile birleşiyor…
|
|
|
AvtoTor Adds Capacity for 50,000 Chevrolets for Russia 21.11.2008.
• New CKD line at Kaliningrad plant
• GM Number One foreign car-maker in Russia with 11% market share
|
| |
Opel Insignia Yılın Otosu Seçildi (21 Kasım 2008) 21.11.2008.
Jüri üyeleri Insignia’nın “tarzın çok ötesinde” olduğunu söylediler
Yaratıcılık, güvenlik ve konfor oldukça ön planda tutulmuş
|
| |
Chevrolet’de ekonomi devri. Fiyat değişikliği yok, cazip kampanyalar Kasım’da devam ediyor... 07.11.2008.
• Chevrolet Captiva modeli Ekim’den daha da avantajlı özel Kasım fiyatı ile SUV müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.
• Aveo ve Lacetti modellerinde Ekim fiyat ve kampanyaları devam ediyor. Üstelik LPG dönüşüm kiti ve 5 yıl (3+2) mekanik garanti Chevrolet’den hediye.
|
| |
Opel Insignia; Yeni Bir İsim, Yeni Bir Otomobil, Yeni Bir Tutku 24.10.2008.
Nefes kesen tasarım ve öncü teknolojileriyle yeni Opel İnsignia sedan ve hatchback modellerinin uluslararası lansmanı Salzburg’da gerçekleşti.
2009 yılının Şubat ayının ortalarında İnsignia’nın Türkiye pazarına sunacağı yedi değişik motor seçeneği ve farklı modelleri otomobilseverler için Opel bayiliklerine varmış olacak.
1.6 XER 115 HP (6 ileri manuel şanzıman)
1.6 LET 180 HP (6 ileri manuel şanzıman)
2.0 NHT 220 HP (6 ileri manuel ve otomatik şanzıman)
2.8 NET 260 HP AWD (6 ileri otomatik şanzıman) (Adaptif 4x4 standart)
2.0 DTJ 130 HP (6 ileri manuel ve otomatik şanzıman)
2.0 DTH 160 HP (6 ileri manuel ve otomatik şanzıman)
2.0 DTR 190 HP (6 ileri otomatik şanzıman)
|
| |
Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner Auto Showda Opel Insigniayı Müthiş Bir Şov İle Anlattı... 21.10.2008.
İstanbul Auto Show boyunca Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, Opel VIP standında gerçekleştirdiği bilardo topları ve eşsiz vuruşları eşliğinde Opel Insignia’nın öne çıkan tüm özelliklerini gösterdi. 28 yıllık kariyeri boyunca Semih Saygıner ilk defa bir aracın özelliklerini ifade eden hareketler üretti. Opel Insignia Ürün Müdürü Siyon Karmona ile birlikte Opel Insignia’nın tüm özelliklerini bilardo şovu eşliğinde davetlilere anlatan ünlü Dünya Bilardo Şampiyonu Opel Insignia’yıyı çok başarılı bulduğunu belirtirken özellikle Insignia’nın sürüşe duyarlı ön farlarının otomotiv sektörü için yenilik taşıyan bir özellik olduğunun altını çizdi.
|
| |
CHEVROLET 2009 DÜNYA BİNEK OTOMOBİL ŞAMPİYONASI (WTCC) YARIŞ OTOMOBİLİ YENİ CRUZE’U TANITTI 17.10.2008.
ZÜRICH / WELLINGBOROUGH, 10 Ekim 2008 – Chevrolet Avrupa 2009 Dünya Otomobil Şampiyonası yarış otomobilini ilk kez bugün tanıttı. Paris ve İstanbul Motor Show’da dünya prömiyeri henüz yapılanChevrolet’nin tamamen yeni kompakt modeli Chevrolet Cruze, markanın şimdiye kadar on iki kez dünya şampiyonu olduğu Dünya Otomobil Şampiyonası’nda Chevrolet’nin başarısını devam ettirmeyi hedefliyor.
|
| |
Opelden Yepyeni ve Heyecan Verici Modeller İstanbul Motor Showda 09.10.2008.
Opel bu sene 9-19 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Motor Show Fuarı’nda Türkiye’de ilk defa gösterime girecek olan segmetine bir çok yeni standard getirecek olan yeni İnsignia, Efsanevi Opel GT, “Şehrin sınırlarını zorlayan” 4x4 Antara, Opel Performans Center tarafından tasarlanan OPC modelleri, Heyecanlı ve yenilik dolu Corsa inTouch ve Black&White modelleri, dört mevsim bahar Astra TwinTop, sınıfında liderliği oynayan tüm Astra ailesi , ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu model Meriva ve bu sene yenilenen Zafira ile Opel standında tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Chevrolet'den Yepyeni Modeller 09.10.2008.
Cruze - Paris Dünya prömiyeri ile eş zamanlı olarak Türkiye’de ilk defa tanıtılıyor. Dinamik görünüşlü ‘dört kapılı coupé' tasarımlı bu yepyeni sedan segmetinde çıtayı yükseltiyor.
Yepyeni modeller: Yeni Aveo HB: Yenilenen tasarım, sınıfının en düşük yakıt tüketimini sunan 84 ve 100 beygir gücünde 16V benzinli motorları, otomatik vites seçeneği ve zengin donanım seçe-nekleri ile iddialı.
Captiva : 73 yıllık Chevrolet SUV tecrübesi , 2.0 litre 150 beygir turbo dizel motor, gözleri-nizi alamayacağınız çarpıcı ve sportif 4X4 tasarımı, 7 koltuk seçeneği ve özel inci beyazı rengi ile.
Garantili LPG dönüşümü: LPG dönüşümü ile Chevrolet modelleri daha ekonomik ve çev-re dostu. Üstelik LPG dönüşüm kiti Ekim ayı boyunca Chevrolet’den hediye ediliyor.
|
| |
İsveçin Parlayan Yıldızları Saab Standında...! (09 Ekim 2008) 09.10.2008.
Dinamizmi, sürüş keyfi, kalite ve dayanıklılıktan ödün vermeden sunan Saab, 9-19 Ekim 2008 tarihleri arasında, CNR’da düzenlenen İstanbul MotorShow Fuarı’nda İsveç rüzgarları estirecek…
Hem tasarım, hem de sürüş deneyimi açısından kendine özgü tarzı olan, kalite ve dayanıklılıktan ödün vermeyen Saab, 2009 modelleri ile İstanbul Motor Show fuarı’nda boy gösterecek. Saab standında, bu sene sergilenecek modeller: 9-3 Convertible ve sürüş keyfine öncelik veren, kendilerini ayrıcalıklı bir marka ile ifade etmek isteyen, Saab’ın güçlü ve kullanışlı birinci sınıf vagon modeli 9-3 Sport Wagon, deneyimli sürücüler için Saab 9-3 Sport Sedan, ilerici tasarımın mükemmel sürüş kalitesi ile tüm 2009 modelleri ile stand’daki yerini alacaklar.
Saab’ın gerçek yaşam güvenliği felsefesinin başarısına en büyük kanıt, EuroNcap Çarpışma testlerinde 9-3 Sport Sedan, Convertible ve 9-5 modellerinde aldığı beş yıldızdır. Hatta Saab 9-3 Convertible, EuroNCAP güvenlik testlerinde alınabilecek en yüksek değer olan “beş yıldız”ı alan ilk ve tek üstü açılabilir otomobil olmuştur.
|
| |
Chevrolet Orlando , MPV kompakt segmentinde yeni konsept model 01.10.2008.
• SUV stiline benzeyen yeni MPV tasarımı
• Çok amaçlı yedi kişilik oturma kapasitesi
• İç mekanda koltukların yatırılması ile geniş yük taşıma potansiyeli
• 150 beygir gücünde yüksek performanslı 2.0 lt Turbo dizel motor
|
| |
GM 2008 Paris Motor Show’da 01.10.2008.
Sekiz Prömiyer artı Çevreci Teknolojiler
• 5 Dünya Prömiyeri:
o Chevrolet Cruze
o Chevrolet Orlando
o Opel/Vauxhall Insignia
o Opel/Vauxhall Insignia ecoFLEX
o Saab 9-X Air konsepti
• 3 Avrupa Prömiyeri:
o Chevrolet Volt
o Chevrolet Camaro
o Cadillac CTS Spor Wagon
• GM Forumu:
o Şimdiki ve gelecekteki çevreci teknolojiler
|
| |
Yeni Chevrolet Cruze: Segmentinin üst sınırlarını zorluyor 01.10.2008.
• “Dört kapı coupé” tarzı ile yepyeni kompakt sedan
• Kompakt segmentte üst seviyede tasarım ve kalite
• Chevrolet’nin yeni küresel tasarım stilinin başlangıcı
• Yeni 1.6/1.8 litre benzinli ve 2.0 litre dizel seçenekleri ile Nisan 2009’da pazara sunulacak.
|
| |
Mükemmel Yakıt Tüketimi ile En Tutumlu model: 27.09.2008.
• Yeni Aveo Hatchback modeli Mayıs 2008 ayı itibari ile Türkiye pazarında satışa sunuldu.
• Yeni Aveo Hatchback , hem iç mekan hem de dış mekanda yenilenen tasarımı ile dikkat çekiyor.
• Yeni Aveo Hatchback 84 ve 100 beygir gücünde benzinli motorları, otomatik vites seçeneği ve zengin donanım seçenekleri ile iddialı.
• Artırılmış performans ve düşük yakıt tüketimi ile yeni Aveo motorları oldukça iddialı. Yeni motor seçeneği 1.2 16V 84Hp motor yakıt tüketiminde (100 km’de 4.6 lt.) sınıfının en iyisi.
• Yüksek donanım seviyesi ve büyüyen boyutları ile yepyeni bir model.
|
| |
GM YÜZÜNCÜ YILDÖNÜMÜNDE BAŞARILI BİR GELECEK ÜZERİNE ODAKLANMAKTA... 18.09.2008.
DETROIT – Eylül – 16, 2008 — GM ilk 100 yılını ikonik markaların mirasları ve teknolojik gelişmelerle tamamladı, şirket tasarım ve yenilikte dünya çapında bir lider olarak yeni yüzyıla girdi.
|
| |
Chevrolet’den Paris’te Dünya ve Avrupa Prömiyeri 17.09.2008.
Chevrolet Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Motor Show’un yıldızlarından biri olmaya hazırlanıyor. Kompakt sedan, MPV, spor coupe ve alternatif yakıtlı otomobiller segmentlerinde tanıtacağı 4 yeni modeli ile Chevrolet, Paris’te iki dünya prömiyeri ve iki Avrupa prömiyerine imza atacak.
|
| |
CHEVROLET VOLT GENERAL MOTORS’U İKİNCİ YÜZYILINA TAŞIYOR 16.09.2008.
DETROIT – Eylül – 16, 2008 — General Motors 100.yaşını otomobil sektöründe devrim yaratacak iddialı bir modelin üretim versiyonunu tanıtarak kutladı: Chevrolet Volt. Alternatif yakıtlı otomobil segmentinde ses getirecek olan Chevrolet Volt hem elektrikle hem benzinle gidebilen elektrikli yakıt sistemine sahip ve emisyonsuz sürüşe olanak sağlıyor.
|
|
|
7 Koltuklu Orlando , Chevrolet’nin Kompakt MPV Segmentine Girişini Bildiriyor. 09.09.2008.
Chevrolet, dünya premierini gelecek ay Paris Otomobil Fuarı’nda yapacak olan Orlando ile özgün sportif kullanım tasarımı, uyarlanabilir koltuk ve oldukça geniş iç hacim sunarak yedi koltuklu çok amaçlı araç segmentine ( MPV) girmeyi planladığını gösterecektir.
|
| |
GM Yeni Kompakt Otomobili için ilave 500 Milyon $ Yatırım Yaptığını Duyurdu 29.08.2008.
Yeni Chevrolet Cruze Kuzey Amerika Pazarı için Ohio Lodrstown fabrikasında üretilecek
Lordstown, OHIO – General Motors Başkanı Rick Wagoner, bugün şirketin yepyeni global bir kompakt otomobil olan Chevrolet Cruze’un üretimi için ABD’de 500 milyon $’dan fazla yatırım yapacağını duyurdu. Bu belirtilen miktar Chevrolet Cruze’ün geliştirilmesi için harcanan bütçeye ilave olarak planlanmıştır. Bu yepyeni otomobil Kuzey Amerika pazarı için Ohio Lordstown fabrikasında üretilecek. Chevrolet Cruze Ekim ayında Paris ve İstanbul Otomobil Fuarları’nda resmi olarak tanıtılacak
|
| |
Opel’in Yakıtı Verimli Harcayan Düşük Emisyonlu Çevreci modeli Corsa 28.08.2008.
• 2008 yılının başında satışa sunulan Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX (55 kW/75 bg) 119 g/km CO2 emisyonu ile Türkiye’de pazardaki yerini aldı. Şimdi 3 kapılı Corsa modelinde 109g/km CO2 emisyonu ile çevreci stratejini vurgulamaya devam ediyor.
• Opel’in yeni üst modeli Insignia’nın ecoFLEX versiyonu 2009 yılında geliyor
|
|
|
Chevrolet’in Yeni Kozu “Cruze” Paris ve İstanbul Motor Show’da görücüye çıkacak...! 21.08.2008.
Chevrolet, ekim ayındaki Paris ve İstanbul otomobil fuarlarında GM’in yeni global kompakt otomobil mimarisi üzerine kurulu Cruze adını verdiği tamamen yeni kompakt sedan otomobilini tanıtacak.
|
|
|
GM Daha Temiz geleceğe doğru yol almaya devam ediyor...! 18.08.2008.
GM, Avrupa’da çevresel ilkleri sunma bakımından sağlam bir geleneğe sahip. Emisyonları azaltan ve enerji çeşitliliğini geliştiren bir dizi teknoloji ile çevreye katkı sağlayan GM, bu çözümlerin müşteri tarafından kullanılabilir olması konusunda da büyük özen gösteriyor.
|
|
|
Chevrolet Captiva ve Epica satın alanlara "Entegre Kameralı ve Bluetooth'lu Mio C720B Navigasyon " Ağustos ayında hediye... 15.08.2008.
Chevrolet Captiva ve Epica satın alanlara "Entegre Kameralı ve Bluetooth'lu Mio C720B Navigasyon " Ağustos ayında hediye...
|
| |
Chevrolet Captiva ve Epica modellerinde Türkiye’nin Kameralı Tek Araç Navigasyonu (Mio C720) Mayıs ayı boyunca hediye...! 02.08.2008.
Chevrolet Captiva ve Epica modellerinde Türkiye’nin Kameralı Tek Araç Navigasyonu (Mio C720) Mayıs ayı boyunca hediye...!
|
| |
Yenilikçi Opel Insignia Geleneksel Üst-Orta Sınıf Segmentine Yepyeni Bir Hava Katıyor 22.07.2008.
Nefes kesen tasarım ve öncü teknolojileriyle yeni Opel Insignia sedan ve hatchback modellerinin dünya tanıtımı 2008 Londra Motor Show’da yapılıyor. İnsignia geleneksel üst-orta sınıf araç segmentini canlandıracağının sinyallerini Londra Motor Show da veriyor.
|
| |
Saab Londra Motor Show 2008’de Tüm yenilikçi modellerini sergiliyor... 22.07.2008.
Saab 2009 model yılı için yenilikçi 4 teker çekişli aynı zamanda BioPower flex-fuel (esnek yakıt) teknolojisini içine alacak şekilde Aero ürün grubunu da genişletmektedir. Saab’ın en son konsept araçları olan 9-X BioHybrid ve 9-4X BioPower- İsveç’in üstün nitelikli markasının küresel araç pazarında bütün önemli segmentlere girme amacını göstermektedir.
|
|
|
Chevrolet ‘’LPG Kazanç Haritası’’ LPG dönüşümlü otomobillerin ne kadar tasarruf sağladığını gözler önüne seriyor. 08.07.2008.
1. Benzinli motora sahip tüm ürün gamında LPG dönüşümü programını geçerli kılan ilk marka – Spark, Aveo HB, Aveo Sedan, Lacetti HB, Lacetti Sedan, Lacetti SW ve Rezzo
2. Pazarın tüm müşteri katmanlarını (perakende, filo, taksi, kiralama) LPG dönüşümü ile hedefleyen ilk marka ,
3. LPG dönüşümü programını Türkiye çapında mekanik garanti ile parallel olarak 3 yıl veya 100.000km kapsamında garanti ile sunan ilk marka,
4. 2006 Auto-Show fuarında LPG dönüşümlü araç teşhir eden ilk marka,
5. 2008 LPG & CNG fuarına katılan tek otomobil markası,
6. Bir Otogaz şirketi ( Aygaz A.Ş.) ile LPG sektörünün gelişimi yönünde yapılan ilk işbirliği çalışmasına imza atan marka,
7. Bir kit sağlayıcı firma (BRC Türkiye distribütörü 2A firması) ile Türkiye çapında ürün gamı bazında garantili olarak LPG dönüşümü anlaşması yapan ilk marka,
8. İnternet sitesinde LPG dönüşümü bölümü açan ilk marka,
9. LPG dönüşümü ile ilgili ilk kampanya düzenleyen marka (LPG kiti Chevrolet’den hediye!),
10. LPG ile ilgili reklam çalışması yapan ilk otomotiv markası,
11. Basın filosunda LPG’li araç bulunduran ilk marka,
12. LPG’ye özel satış noktası malzemelerini bayi showroomlarında kullanan ilk marka.
|
|
|
Opel Trabzon Auto Show Fuarı’nda yepyeni modelleri ile keşfedilmeyi bekliyor...! 05.06.2008.
Opel bu sene 3-8 Haziran 2008 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen Auto Show Fuarı’nda, ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu pazara 2008 şubat ayında giren Yeni Zafira, 2007 yılının Ekim ayında pazara sunulan Yeni Astra Sedan, Başarılı modelin yenilenmiş yüzü ile Astra HB, “Şehrin sınırlarını zorlayan” 4x4 Antara, segmentine yepyeni bir soluk getiren Yeni Corsa, ve Opel Performans Takımının şampiyon oyuncusu Vectra Opel standında ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy ve Cosmo Easytronic Şanzımanlı modellerinden Haziran ayında sürpriz kampanya... 05.06.2008.
Opel Astra Sedan 1.6 Enjoy ve Cosmo Easytronic Şanzımanlı modellerinden Haziran ayında sürpriz kampanya...
|
|
|
Dinamik Tasarımlı, Yenilikçi ve mükemmel sürüş dinamiği sunan Opel modellerini Keşfet...! 22.05.2008.
Opel çekici tasarım, sürüş dinamiği ve yenilikçi çok yönlülük konseptleri üzerine kuruludur. Teknoloji ve tasarımı birlikte kullanan markamızda kalite en önemli yeri almaktadır. Yeniliklere açık, yaratıcı, pratik fikirler yaratan, kaliteden ödün vermeden heyecan ve coşku yaratan tasarımları ve yüksek sürüş dinamikleri ile Opel dünya pazarlarında en çok tercih edilen modelleri sunma konusundaki iddiasını korumak için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.
|
| |
Fritz Von Opel’in, Rak 2 ile Dünya Rekorunun 80.Yıldönümü 07.05.2008.
• Roket Çağı Mayıs 1928’de Berlin’in AVUS yarış pistinde başladı.
• Von Opel bir yıl sonra roket tahrikli bir uçağı başarılı bir şekilde uçurdu.
|
| |
Opel İnsignia:Yeni Bir Dönem - Yepyeni Bir Tasarım Dili 18.04.2008.
• Akıcı coupé silüeti ile sanat ve estetikle biçimlenmiş tasarım…
• Dört-tekerlekten çekiş sistemi, aktif şasi ve yedi farklı motor seçeneği…
• Temmuz 2008’de Londra Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyeri…
• Türkiye pazarına geliş tarihi 2009 yılı ilk çeyreğinin başı...
|
|
|
Opel Antalya Auto Show Fuarı’nda yepyeni modelleri ile keşfedilmeyi bekliyor...! 16.04.2008.
Opel bu sene 15-20 Nisan 2008 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Auto Show Fuarı’nda, ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu pazara 2008 şubat ayında giren Yeni Zafira, 2007 yılının Ekim ayında pazara sunulan Yeni Astra Sedan, Başarılı modelin yenilenmiş yüzü ile Astra HB, Heyecan dolu Astra TwinTop, “Şehrin sınırlarını zorlayan” 4x4 Antara, segmentine yepyeni bir soluk getiren Yeni Corsa, ve hem iş hem de tatil günlerinizin vazgeçilmezi Combo Panelvan Opel standında ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Chevrolet’den LPG’li yepyeni modeller CNR LPG Fuarında... 03.04.2008.
• Orijinal LPG dönüşümü
LPG dönüşümünün tüm avantajları Chevrolet ile bir arada
• Yepyeni model Captiva Sport
70 yıllık SUV tecrübesi ile , 2.0 litre 150 beygir turbo dizel motor, gözlerinizi
alamayacağınız çarpıcı sportif iç ve dış tasarımı ile;
• Kırmızı -siyah kombineli deri koltuklar
• Sportif hafif alaşımlı jantlar
• Koyulaştırılmış farlar
• Spor tasarımlı yan marşpiyel
• Sportif egzos borusu
• Kırmızı dikişli spor deri direksiyon simidi
• Metal tasarım detaylarına sahip orta konsol, iç ve dış dekorasyon elemanları
|
| |
Chevrolet’den yepyeni modeller Bursa Auto Show Fuarı 01.04.2008.
• Yepyeni modeller
o Yeni Aveo HB: Yenilenen tasarım, 84 ve 100 beygir gücünde benzinli mo-torları, otomatik vites seçeneği ve zengin donanım seçenekleri ile iddialı.
o Captiva Sport : 70 yıllık Chevrolet SUV tecrübesi ile , 2.0 litre 150 beygir turbo dizel motor, gözlerinizi alamayacağınız çarpıcı ve sportif 4X4 tasarımı ile.
• Diğer modeller
o Birbirinden farklı artıları ile Chevrolet ailesi.
|
|
|
Prototip Paparazzileri ile Savaşın ...! 26.03.2008.
Yeni tasarım ürünler tasarım stüdyolarının son derece sıkı korunan sınırlarından çıkıp test şeritlerine ve yollara çıktığında kamuflaj ve gizleme oldukça hayati önem taşıyan bir konu haline gelir.
İki yıl önce, Opel’in 22 Temmuz’da dünya prömiyerini yapan orta üst sınıf modeli Insignia’daydı. Nürburgring-Nordschleife’deki ilk test sürüşüydü – Opel kamuflaj uzmanlarının aylardır titizlikle hazırlandığı gün. Hayli çekici ve tamamen yeni gövde çizgiler ve heykeltıraşlara ilham veren tasarımıyla Vectra’nın halefi üst orta sınıfta bir sansasyon yaratmak üzere tasarlandı
|
|
|
Opel Adana’da Çukurova Auto Show Fuarı’nda yine nefesleri kesti...! 04.03.2008.
Opel bu sene 4-9 Mart 2007 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen Çukurova Auto Show Fuarı’nda 2007 yılının Ekim ayında pazara sunulan Yeni Astra Sedan, ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu Zafira, geçtiğimiz yılın başında makyajlanan Yeni Astra HB, segmentine yepyeni bir soluk getiren Yeni Corsa, kalite ve konforuyla göz dolduran Vectra ve hem iş hem de tatil günlerinizin vazgeçilmezi Combo Panelvan Opel standında ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Nisan 2008 tarihi itibari ile Yeni Chevrolet Aveo Hatcback Türkiye’de 25.02.2008.
Yeni Chevrolet Aveo: Yenilenen tasarım, yeni ve ekonomik motorlar,
• Yeni Aveo Hatchback modeli Nisan 2008 ayı itibari ile Türkiye pazarında satışa sunulacak.
• Yeni Aveo Hatchback , hem iç mekan hem de dış mekanda yenilenen tasarımı ile dikkat çekiyor.
• Yeni Aveo Hatchback 84 ve 98 beygir gücünde benzinli motorları, otomatik vites seçeneği ve zengin donanım seçenekleri ile iddialı.
• Yeni motor seçeneği 1.2 16V 84Hp motor yakıt tüketiminde sınıfının en iyisi.
• Artırılmış performans ve düşük yakıt tüketimi ile yeni Aveo HB motorları oldukça iddialı.
• Yüksek donanım seviyesi ve büyüyen boyutlar.
|
|
|
Republic of Uzbekistan President Visits GM’s Korea Operations 25.02.2008.
- GM and UzAvtoSanoat move closer to GM-Uzbekistan joint venture
- Mid-term potential to build 250,000 Chevrolets per year in Uzbekistan
|
| |
Opel Meriva Concept: Next Level Of Flexibility 22.02.2008.
- World premiere: FlexDoors make monocabs more comfortable, versatile and safer
- Design: Dynamic lines with no concessions in practicality
- Lifestyle: Exit the rear of the car in style
|
|
|
Yeni Zafira: Dinamizm ve Çeşitliliğin Yeni Adı 01.02.2008.
Yeni motor, daha fazla performans ve yakıt tasarrufu
Sportif tasarım ve iç mekan şıklığı
Eşsiz Flex7 koltuk sistemi
Yeni model serisi
|
|
|
On-Milyonuncu Opel Corsa Eisenach’ta Üretildi 24.01.2008.
• ecoFLEX: Düşük CO2 emisyonlu yıldönümü modeli.
• Avrupa’da 550,000 adet yeni Corsa satıldı.
|
| |
OPEL ve CHEVROLET MÜŞTERİLERİNE 21.01.2008.
Tüketici kredilerinde öncü finans şirketi olan Koçfinans, işbirliği yaptığı markalar arasına GM Türkiye’yi de kattı. Araç almak isteyen ve “Opel, Chevrolet ve Saab”markalarından birini tercih edenler Koçfinans’tan evraksız, kefilsiz hem de 10 dakikada kredi alabilecekler.
|
| |
General Motors (GM) 09.01.2008.
• GM; Avrupa’da 2,182,000 adet satış ile tüm zamanların rekorunu kırdı, pazar payı % 9.5 oranına yükseldi.
• GM; 2006 satış rakamını 179,000 adet aşarak Avrupa otomobil endüstrisinde en yüksek satış hacmi artışını gerçekleştirdi.
• GM, Rusya’da satışlarını iki misline çıkarttı, pazar payı
% 9.6’ya yükseldi.
• Opel/Vauxhall satışları % 4.3, Chevrolet % 33.6 ve Cadillac % 30.9 oranında arttı.
• Chevrolet Türkiye'de 2007 yılında düzen pazara rağmen satışlarını artıran ender markalardan birisi oldu. Chevrolet Türkiye'de Captiva satışlarını 2007 yılında bir önceki yıla göre % 322 artırarak 1,864 adete ulaştırdı.Chevrolet 2007 yılında 700 adet LPG dönüşümlü araç satışına ulaştı ve bu rakam benzinli araç satışlarında % 23 oranına ulaştı.
|
| |
GM Yarının Çevreci otomobillerini üretme konusunda iddialı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor...! 08.01.2008.
GM’nin çevre koruma stratejisi kısa vadede CO2 emisyonunu azaltmak ve uzun vadede yeni teknolojiler üretmektir. Amaç müşterilere çeşitli enerji kaynaklarını kullanabilen araçlar sunmaktan geçer. Bu yaklaşım, elektrikle çalışan araçların geliştirilmesini, fosil atıklarını ortadan kaldırma çabalarını, dizel ve benzinli motorların verimlerini artırmayı içermektedir. GM Avrupa tek başına sadece önümüzdeki beş yılda yeni motorlar ve şanzımanlara 700 milyon avro yatırım yapacak. Bu çalışmalar bize GM’in çevre koruma girişimimizin çok yönlülüğünü simgeliyor.
|
|
|
Schumi-Taksi şöförü olarak yollarda sürüş eğitimi yapıyor... 18.12.2007.
Sportif Opel modeller için OPC performans eğitimine davetiye Schumi hayranları Coburg'lunun Opel Vivara taksisi için yüksek rakamlar teklif ediyor.
|
| |
Yeni Insignia: Yeni bir Çağ için Yeni İsim 29.11.2007.
Yeni Opel’in dünya prömiyeri Temmuz 2008’de…
|
|
|
Opel Antara Built in Russia 25.09.2007.
- Assembly of Opel's compact SUV, has started in St. Petersburg
- 2008 target production at 2500 cars
- Opel triples its sales to become Russia's fastest growing brand
|
| |
Chevrolet HHR:Tasarım ve fonksiyonelliğin eşsiz birleşimi 21.09.2007.
• Harikulade 1949 Banliyö tarzı tasarım
• Güçlü: 2.4-litre dört silindirli 175 hp benzinli motor
• Cömert: ESP dahil birçok standart özellik
|
| |
Frankfurt 62. Otomobil Fuarı’nda General Motors (GM) 11.09.2007.
11 Dünya ve Avrupa Prömiyeri, Daha Fazla Çevreyi Koruma Girişimi
• GM: Yeni Hidrojen4 yakıt pilli araç, Volt elektrikli otomobil
• Opel/Vauxhall: Yeni Agila, elektrikli otomobil konsepti, ecoFLEX
• Chevrolet: Yeni Aveo, Beat, Groove &Trax konseptleri, HHR
• Saab. 9-3 Turbo X modelinin en yeni konsepti 9-3
• Cadillac: BLS Wagon, yeni nesil Cadillac CTS lüks sedan
• Corvette: daha güçlü Coupe ve Cabrio
• HUMMER: H2 “Transformers” filminin yıldızı
|
| |
Opel 62. Frankfurt Otomobil Fuarı’nda. 11.09.2007.
Model Yılı 2008: Daha geniş seçenekler, Daha Fazla Donanım
• Vectra and Signum: Geliştirilmiş standart donanım
• Vectra OPC: Altı-ileri otomatik şanzıman
• Corsa GSi: 150hp Turbo ile hafif sportif model
• Corsa 1.3 CDTI: Easytronic şanzıman
• Antara: 127 hp ve dizel parçacık filtreli 2,0 CDTI
• Yeni hafif alaşım jantlar, çeşitli eğlence sistemleri ve canlı renkler
|
| |
Düşük emisyonlu, çevre dostu motorlar 11.09.2007.
Çevre dostu sürüş – bugün dizel ve otogaz, yarın elektrik
• E-Flex elektrikli araç mimarisi ile Chevrolet Volt konsept otomobil
• Chevrolet dizel ve LPG’li modellere yüksek talep
|
| |
Mayıs 2008’den itibaren bayilerde 11.09.2007.
Yeni Chevrolet Aveo: dikkat çekici dış görünüm, yeni benzinli model
• Hatchback ve Sedan modeller
• Dikkat çekici dış görünüm ve üst sınıf iç görünüm
• 84 ve 98 hp lik iki benzinli motor; düz veya otomatik şanzıman.
|
| |
Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Dünya çapında üç Chevrolet küçük otomobil konsepti 11.09.2007.
Boyutuna aldırmayın: Küçükler stil sahibi ve özgürlük dolu
• Küçük otomobil segmentinde Beat, Groove ve Trax vitrin tasarımı çeşitliliği
• Ziyaretçiler favori otomobilleri için internet ortamında oy kullanabilirler.
|
| |
Chevrolet 2007 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda 11.09.2007.
Daha Fazla Model, Daha Fazla Coşku
• Dünya prömiyeri: Chevrolet Aveo
• Avrupa prömiyeri: Chevrolet Camaro Convertible
• Avrupa prömiyeri: Chevrolet Beat, Groove ve Trax
• Almanya prömiyeri: Chevrolet HHR
|
| |
Saab Turbo’nun 30 yılı 11.09.2007.
Saab Nasıl Turbo Oldu
“Daha az olan daha fazladır” fikri, iyi İskandinav tasarımlarının minimalist geleneğinin aslıdır. Dekorasyon ve süs bazen şeklin, hattın veya çizginin algısının başka tarafa çekilmesine sebep olabilir. Bu İskandinav bakış açısı Saab’ın otomobil tasarımının büyük bir bölümünü oluştursa da, “daha az olan daha fazladır” felsefesi, Saab’ın turbo ustalığıyla daha çok özdeşleşmiş olabilir.
|
| |
Yeni Saab 9-3 Serisi: Dinamik Görünüm, En Uç Teknolojinin Vitrini… 11.09.2007.
• Aero X konseptinden esinlenen modern İskandinav tasarım.
• Saab XWD, sürüş câzibesinde yepyeni bir boyut daha açıyor.
• Yeni çift turbolu dizelden sınıfının lideri güç ve yakıt ekonomisi kombinasyonu.
|
| |
Saab 9-5 Serisi, Model yılı 2008 11.09.2007.
Nordic Edition Saab 9-5’i ekledi
Saab 2008 Model yılı için Nordic edition’a Saab 9-5 Sedan ve SportWagon serisini ekleyerek İskandinav köklerini kutluyor.
|
| |
Saab Turbo X: 11.09.2007.
Saab 21. yy’ın Siyah Turbo’sunu Yollara Çıkarıyor
• Performans otomobili Saab Turbo’nun 30. yıl dönümünü kutluyor.
• Yenilikçi tüm-tekerlerden-çekiş sistemli Saab XWD’nin lansmanı
• Eşsiz tasarımı Saab 900 Turbo görünümünü andırıyor.
• Spor sürüş için ayarlanmış şasi, süspansiyon, frenler, lastikler
• 400 Nm / 280 hp (206 kW), 2.8 V6 Turbo: 5.7 saniyede 0-100 km/s
|
| |
Saab 2007 Frankfurt Fuarı’nda göze çarpanlar 11.09.2007.
Saab Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Turbo’nun 30. yılını kutluyor
|
| |
Opel Antalya Auto Show Fuarı’nda Astra Sedan ve diğer tüm yenilikleri ile nefesleri kesti...! 04.09.2007.
Opel 4-9 Eylül 2007 tarihleri arasında bu sene beşincisi Antalya’da düzenlenen Antalya Auto Show Fuarı’nda 2007 yılının Kasım ayında pazara sunulacak Yeni Astra Sedan, “Şehrin sınırlarını zorlayan” 4x4 Antara, bu yılın başında makyajlanan Yeni Astra HB, segmentine yepyeni bir soluk getiren Yeni Corsa, kalite ve konforuyla göz dolduran Vectra, ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu model Meriva, geçtiğimiz nisan ayında pazara sunduğumuz Yeni Corsa Van ve hem iş hem de tatil günlerinizin vazgeçilmezi Combo City Plus Opel standında ziyaretçilerini bekliyor.
|
|
|
1982 - 2007: Dört nesil başarılı bir model 30.08.2007.
Yaş Günün Kutlu Olsun!
Opel Corsa’nın 25’inci Yıldönümü
|
| |
Aygaz ve Chevrolet’den Kazançlı ve Çevreci İşbirliği 28.08.2007.
Chevrolet, Aygaz Euro LPG’yi Tavsiye Ediyor
|
| |
Chevrolet’den LPG Karnavalı...! 24.08.2007.
Dünyanın en büyük otomotiv üreticisi General Motors'un en çok tercih edilen markası Chevrolet, her yıl milyonlarca kişiye ulaşıyor ve hayatlarına büyük artılar katıyor.
|
| |
GM takes new combustion technology out of the lab and on to the road 24.08.2007.
Engine experts have dreamt about it, talked about it, and lectured about it, and today - for the first time - General Motors Corp. is letting outside parties drive the "most awaited advanced combustion technology" of the last 30 years.
|
| |
İlk Yeni Astra Sedan Gliwice’deki Üretim Hattından Çıktı 22.08.2007.
Temel hedefler Orta ve Doğu Avrupa pazarlarında büyümektir
|
| |
Internet’de Chevrolet Captiva Kullanın ! 21.08.2007.
Internet’de Chevrolet Captiva’yı arazi şartlarında kullanın ve parkuru en hızlı şekilde bitirin, Chevrolet’den hediyenizi kazanın...
|
| |
GM ve A123Systems, Chevrolet Volt için 10.08.2007.
Bu Sözleşme Chevy Volt’un Yenilik & Değişim getiren
Propülsiyon Sisteminin Geliştirilmesini Hızlandırıyor.
|
| |
Opel’in Yeni Lideri; Astra Sedan 09.08.2007.
Lider Kardeşinden Bayrağı Devir Alan Astra Sedan
Rüzgar gibi Esecek!…
2007 yılının Kasım ayında pazara sunulacak Yeni Astra Sedan otomobil severlerin sabırsız bekleyişlerine son verecek özel ve süreli tanıtım kampanyası ile 34.385 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...
|
| |
Saab, Çevresel Otomobillerde Lider Pozisyonda… 01.08.2007.
Saab, çevre-dostu BioPower model serisi ile büyük başarısından keyif almaya devam ediyor. İsveç ve aynı zamanda Avrupa pazarında biyo-etanol (E85) ‘esnek-yakıtlı’ otomobillerin şimdi en önemli, lider sağlayıcısı durumundadır.
|
| |
Opel Astra Classic, Sırbistan’da Üretilecek... 20.07.2007.
• 2008 yılı sonunda CKD üretim…
• 2012 yılına kadar kapasite 10,000 adete ulaşabilir…
|
| |
GM, V Motori’de % 50 Hisse Satın Alıyor. 17.07.2007.
Bu yatırım, GM’in dizel motor teknolojisi
üzerine kuruluyor.
|
|
|
Saab BioPower Challenge Cep Telefonu Oyununu Başlatıyor. 06.07.2007.
Saab’ın BioPower serisi, tamamen yepyeni bir pazarda pozisyon alıyor. 9-3 SportWagon, cep telefonu oyunları arenasında dünyanın ilk BioPower otomobilidir.
|
| |
General Motors Europe, Geniş Kapsamlı 03.07.2007.
Opel, Düşük Emisyonlu
ecoFLEX Modellerini tanıtmak üzere…
|
| |
Yeni Saab 9-3 Serisi: Dinamik Görünüm, En Uç Teknolojinin Vitrini… 29.06.2007.
• Aero X konseptinden esinlenen modern İskandinav tasarım.
• Saab XWD, sürüş câzibesinde yepyeni bir boyut daha açıyor.
• Yeni çift turbolu dizelden sınıfının lideri güç ve yakıt ekonomisi kombinasyonu.
|
| |
Opel Antara ile Şehrin Sınırlarını Zorlayın...! 08.06.2007.
• Zarif ve dinamik hatlar; özgün SUV tasarımı
• Şehir hayatı için güç ve zarafetin kusursuz birleşimi
• Günlük kullanımda üst sınıf bir sedanın sürüş konforu, zorlu yol koşullarında akıllı 4x4 ile sınırları keşfetmenin zevki. İç mekânda da şıklık
• Yaşamda daha güzele ulaşma tutkusunu keşfetmek: Yeni Opel Antara
|
| |
GM ; Chevrolet Volt E-Flex Sistemi için 05.06.2007.
Bu Kontratlar, Model Serisi-Genişletici ve Yakıt Hücreli E-Flex Versiyonları
Geliştirilmesinde Önemli Bir Adıma İşaret Ediyor.
|
| |
Chevrolet Dizel atağı ile İzmir Motor Show Fuarında... 15.05.2007.
Geniş ürün gamı, kapsamlı hizmet programı ve Türkiye çapında yaygın bayilik ağı ile Türkiye pazarında verdiği hizmeti her geçen gün arttırarak büyümeye devam eden Chevrolet, 15-20 Mayıs 2007 tarihleri arasında bu sene dördüncüsü düzenlenen İzmir Motor Show fuarında tüm modelleri ile ziyaretçilerini kucaklıyor.
|
|
|
Opel İzmir Motor Show Fuarı’nda İzmir’lilerin nefeslerini kesti...! 15.05.2007.
Opel bu sene 15-20 Mayıs 2007 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen İzmir Motor Show Fuarı’nda “Şehrin sınırlarını zorlayan” 4x4 Antara, bu yılın başında makyajlanarak yenilenmiş bir şekilde giren Yeni Astra, yine geçtiğimiz nisan ayında pazara sunduğumuz Corsa Van, segmentine yepyeni bir soluk getiren Yeni Corsa, dört mevsim sürüş konforu sunan sportif tasarımı ile Astra TwinTop, kalite ve konforuyla göz dolduran Vectra, ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu model Meriva ve Zafira ile Opel standında heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
PLAJ PARTİSİ: CHEVROLET SKORLARINI İKİ KAT ARTTIRDI... 10.05.2007.
WTCC’de Chevrolet araçlarının yarışmaya başladığı 2005 yılından bu yana ilk kez 1. - 2.’lik zaferi elde edildi.
Alain Menu Kazandı; Nicola Larini İkinci
|
| |
Avrupa’lı Opel Bayiler Derneği 07.05.2007.
Avrupalı Opel Bayileri Derneği olarak bilinen EURODA ilk defa Türkiye'de toplanıyor.
|
| |
Saab 60. yılını Saab Performans Team ile birlikte kutladı...! 05.05.2007.
Saab markası, 60. yaşgününü, 20 yıl önce Saab’ın 40. yılı kutlaması için kurulan Saab Performans Team eşliğinde İstanbul’da kutladı. 5 Mayıs 2007 Tarihinde İstanbul Hezarfen Havalimanı’nda gerçekleşen gösteride, Saab Performans Takımı, 20 yıllık Saab akrobasi deneyimlerini davetliler ile paylaştı. Ayrıca Saab ile deneme sürüşü yapmak isteyen müşteriler Saab’ın model yelpazesini deneme şansı buldular.
|
|
|
Opel’den Heyecan Verici ve Dinamik yepyeni bir ticari araç: Yeni Opel Corsavan 01.05.2007.
• Sportif ve atletik tasarımlı yepyeni bir ticari araç
• Yen Corsa’dan tanıdığımız şasi özellikleriyle dinamik ve konforlu sürüş
• Çekici tasarım, daha büyük ve geniş arka kapı, daha fazla istiap haddi, geliş-tirilmiş güvenlik ve geliştirilmiş sürüş dinamiği ile Yeni Corsavan 1.3 CDTi 75 hp motor seçeneği ile 30 Nisan’dan itibaren Türkiye’de pazara sunuldu.
|
| |
Chevrolet'nin dizel atağı 30.03.2007.
Her iki Chevrolet modelin’den birinde artık dizel motor var
|
|
|
Chevrolet, New York’da üç Minicar Konseptini tanıtmaya hazırlanıyor 29.03.2007.
Chevrolet Trax, General Motors’un 4 Nisan’da New York Uluslararası Auto Show ‘da tanıtacağı üç Chevrolet minicar küresel konseptinden biri. Kentsel pazarlarda genç otomobil alıcılarına yönelik olarak tasarlanan bu konseptler, sadece kumaş yetersiz diye sanatın geri planda bırakılması gerekmediğini ispatlayacak. Oldukça yaratıcı olan bu konseptler, iyi görünümün yanı sıra eğlence, yakıt tasarrufu ve değeri bir arada sunan otomobillere kent yaşamının enerjisini, çeşitliliğini ve heyecanını getiriyor.
|
| |
General Motors Increase Investment and Capacity at New St. Petersburg Assembly Plant 29.03.2007.
General Motors Europe President, Carl-Peter Forster, announced today that the world's largest car-maker will more than double the originally planned capacity of the new assembly plant it is building in Shushary
|
| |
Opel Corsa OPC: Gelmiş Geçmiş En Güçlü Corsa 20.03.2007.
• OPC serisinden 192hp turbo motor
• 266 Nm’ye varan tork değeri
• 0-100 km/saat hızlanması sadece 7.2 saniye
• Maksimum hız 225 km/h
• Benzersiz Corsa sürüş keyfi
• Corsa OPC Mayıs ayında Türkiye’de.
|
| |
Saab tüm dünyada 60. yılını kutlarken Türkiye’de de Saab Club’ı lanse ediyor. 20.03.2007.
Saab, Club Card’la ayrıcalıklarını zenginleştiriyor...!
|
| |
Chevrolet’den yepyeni modeller Adana Motor Show Fuarında... 13.03.2007.
• Orijinal LPG dönüşümü
o LPG dönüşümünün tüm avantajları Chevrolet ile bir arada
• Yepyeni modeller
o Yeni Captiva: 70 yıllık SUV tecrübesi ile , 2.0 litre 150 beygir turbo dizel mo-tor, gözlerinizi alamayacağınız çarpıcı tasarım
o Yeni Epica: Görkemli boyutlar, akıcı hatlar, benzersiz konfor,6 silindirli 24valf motor ve 143 beygirlik etkileyici güç
• Diğer modeller
o Birbirinden farklı artıları ile Chevrolet’ler
|
|
|
Opel Adana’da Çukurova Auto Show Fuarı’nda yine nefesleri kesti...! 13.03.2007.
Opel bu sene 13-18 Mart 2007 tarihleri arasında Adana’da düzenlenen Çukurova Auto Show Fuarı’nda Türkiye pazarına makyajlanarak yenilenmiş bir şekilde giren Yeni Astra, segmentine yepyeni bir soluk getiren Yeni Corsa, dört mevsim sürüş konforu sunan sportif tasarımı ile Astra TwinTop, sınıfında liderliğe oynayan Vectra, ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu model Meriva ve hem işte hem de özel hayatınızda size kolaylıklar sunan Combo City Plus ile Opel standında heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
“Buzlu” Saab!.... 09.03.2007.
Saab Buz Deneyimi etkinliği için İsveç'in dünyaca ünlü BUZ OTELİ'ne gelen Saab müşterileri, VIP misafirlerimiz ve dünyanın dört bir yanından gelen bayiilerimiz ‘buzlar içinde bir otomobil' tarafından karşılanıyorlar.
|
|
|
Yeni Opel GT “ 2007 Yılının Cabrio otomobili” seçildi 07.03.2007.
Yeni Opel GT
|
| |
Chevrolet’den Dizel Motor Atağı 06.03.2007.
Beş Chevrolet modeline dizel motor seçeneği
|
| |
Tasarım ve Teknoloji: General Motors Cenevre’deki 77. Motor Show’da 06.03.2007.
• Saab’dan iki prömiyer: BioPower 100 Konsepti ve BioPower 9-3
• Tüm yeni Cadillac CTS lüks sedan serisinin Avrupa lansmanı
• Cadillac GM’nin güçlü yeni V6 dizel modeli
• Chevrolet HHR ve Camaro Konsept otomobilleri
• GM Forumu: Yüksek teknoloji ile geliştirilmiş yakıt hücresi Sequel konseptinin Avrupa lansmanı; Geliştirilmiş trafik güvenliği için GM V2V teknolojisi
|
| |
Chevrolet HHR, Kompakt Segmentine Kişiselleştirilebilen Keyfi ve Fonksiyonelliği Getiriyor 06.03.2007.
• Fonksiyonel bir iç mekana sahip benzersiz stil
• Keyifli ve ferah bir sürüş
|
|
|
Saab BioPower’ı Tüm 9-3 Serisine Ekliyor 05.03.2007.
• Saab 9-3 model serisi için BioPower
• Sport Sedan, SportWagon ve Convertible için 1.8t BioPower motor
• E85 yakıt ile %17 daha fazla güç ve %10 daha fazla tork
• BioPower model serisinin genişlemesi, Saab’ın biyoetanol yakıta duyduğu güvenin bir göstergesi
|
| |
2007: Saab’ın 60. Yıldönümü 01.03.2007.
Bunları biliyor muydunuz? Gizli ajan James Bond’un bir Saab 900 Turbo kullandığını biliyor muydunuz? Ya da, Grand Prix sürücüsü Sir Stirling Moss’un bir zamanlar ralli efsanesi Erik Carlsson adına çalıştığını? Saab’ın sadece uçak değil, bir dizi ultra-hafif karavan üretimini de gerçekleştirdiğini? İlgi alanınız ne olursa olsun, Saab’ın ilk 60 yılına ilişkin bu yazıyı – tam Saab’dan beklediğiniz şekilde – eğlendirici, bilgilendirici ve hatta biraz da şaşırtıcı bulacağınızı ümit ediyoruz.
|
| |
General Motors ve NOVA Reklam İşbirliği...! 28.02.2007.
General Motors’un Avrupa genelinde 6.000 adetten fazla Opel Bayiliğinin iç markalama işlemleri ilk defa bir
Türk firması tarafından yenilenecek.
|
|
|
Corsa, En Büyük Doğu ve Orta Avrupa Otomotiv Ödülü “AutoBest”i Aldı...! 19.02.2007.
• Opel Genel Müdürü Hans Demant, AUTOBEST 2007 ödülünü Budapeşte’de aldı.
• 115.000 adet yeni Corsa Avrupa’da çoktan tescil edildi.
|
|
|
Saab BioPower ile Çevre dostu performans 15.02.2007.
Saab 9-5 BioPower, çevre dostu bir otomobil ile daha fazla performansı isteyen müşterilerin talebine yanıt olarak geliştirildi. Şu anda geliştirilmekte olan birçok BioPower modellerinin ilkidir. Tüketilecek yakıtın azaltılmış fosil CO2 emisyonunun yanı sıra daha fazla performans – Saab BioPower formülü özetle bu anlama gelmektedir. Sonuç, çevreye dost bir otomobilde daha fazla keyfin çıkarılmasıdır.
|
|
|
Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği Yılın En İyi Otomobili Yarışması “Otobil”de Segmentinin en iyi otomobili Opel Corsa oldu...! 12.02.2007.
Dinamik hatlarla etkileyici tasarımı, üstün yol çarpıcı iç mekan tasarımı ve yenlikçi özellikleri ile Yeni Corsa eğlencenin ve hayattan zevk almanın yeni yolu olarak sınıfına yeni bir soluk getireceğini Otobil Yarışmasında sınıfında yakalamış olduğu birincilik ile ıspatladı.
|
|
|
Saab Aero X konsept otomobili yeni Salomon kayak çizgisine ilham veriyor 07.02.2007.
Saab’ın ödüllü Aero X konsept otomobili, özgür aksiyon spor donanımında lider bir kuruluş olan Salomon’un yenilikçi ‘Aero’ kayak serisinin geliştirilmesinde ilham vermiştir. Yeni kayak serisi, carving stili kayakların performansına tamamen yeni bir boyut getiren ‘serinin üst modeli’ Aero X tasarımına sahip dört farklı modelden oluşmaktadır. Saab Aero X konsept otomobili, yeni kayak çizgisinin Şubat 2007’de Münih’te yapılacak lansmanında sergilenecektir.
|
|
|
Opel Astra 2007: Başarılı Modelin Yenilenmiş Yüzü 31.01.2007.
• Yeni motorlar: Düşük yakıt tüketimi ile daha fazla güç
• Yeni tasarım: Vurgulanan dinamik görünüm
• Yeni donanım: Kişiselleştirme konusunda daha fazla seçenek
• Yeni şasi elektroniği: Daha da güvenli Çekici Denge Desteği
• Yeni Astra 1.6 (180Hp), 1.6 (115Hp), 1.4 (90Hp), 2.0 (240Hp) benzinli, 1.3 CDTi (90Hp) ve 1.9 CDTi (150 Hp) dizel motor seçenekleri ile sunulacaktır. 1.3 CDTi (90Hp) dizel motorlarda hem manuel hem de Easytronic şanzıman 1.9 CDTi (150Hp) dizel motorlarda manuel şanzıman, seçenekleri ile, Essentia, Enjoy, Sport, Cosmo ve OPC donanımlarıyla Şubat ayında Türkiye pazarındaki yerini alacaktır.
|
|
|
Opel GT: Opel Roadster’la Geliyor 31.01.2007.
• Kusursuz oranlar: Sportif ve zarif hatlar, uzun kaput ve kısa tekerlek çıkıntıları
• Öne konumlandırılmış motor ve arkadan itişli benzersiz bir roadster mimarisi
• İleri teknoloji ürünü direkt enjeksiyonlu turbo
• Opel GT Türkiye pazarında Haziran ayından itibaren satışa sunulacaktır.
|
|
|
Saab, 60. Yıl Kutlamalarına, Özel Anniversary Edition Modellerinin Lansmanı ile Başlıyor 19.01.2007.
Saab, 60. yılını 9-5 ve 9-3 serilerinin geliştirilmiş motor gücüne sahip, benzersiz dış ve iç ayrıntılarla zenginleştirilen Anniversary Edition modellerinin lansmanıyla kutluyor. Uçak üreticisi olan Saab, ilk seri üretim otomobili olan Saab 92’nin prototipini Haziran 1947’de açıkladığı zaman otomotiv dünyasını şaşırtmıştı. Anniversary Edition modeli karoseri ve önden çekişli tarzıyla dönemin basmakalıp tekniklerinden çok az yararlanan bu ilk model, Saab markasının yenilikçi ve bağımsız ruhunun manifestosu niteliğindeydi.
|
| |
Yeni Astra: Başarılı Tasarım ve İdeal Motor Serisi 01.12.2006.
Daha güçlü ve % 13’ün üzerinde daha ekonomik motorlar
Geliştirilmiş Başarılı dış tasarım, iç mekânda piyano lakesi yüzeyler…
|
| |
General Motors CIS İş Saygınlığı Alanında En Yüksek Ödül Olan Darin İle Ödüllendirildi 29.11.2006.
GM CIS adına ödülü Warren Browne aldı
General Motors CIS, Rus İş Akademisi tarafından verilen Ulusal İş Saygınlığı Ödülünü kazandı. Ödül, 28 Kasım 2006 tarihinde Devlet Akademisi “Bolşoy Tiyatrosu”nda düzenlenen 10. resmi ödül verme töreninde Rusya ve BDT (Birleşik Devletler Topluluğu) ülkelerindeki faaliyetlerden sorumlu İcra Direktörü Warren P. Browne’a verildi.
|
| |
Saab Aero X Tasarım Ödülü Kazandı 24.11.2006.
Saab Aero X tasarımına Autocar tarafından ‘Yılın Konsepti’ unvanı verildi
Çevre dostu coupé, şık tasarımı ve uçak çizgileri ile övgü topladı
|
| |
Saab, Yenilenen İnternet Sitesi İle Pilot Adaylarını Arıyor (17 Kasım 2006) 17.11.2006.
Saab’ın interaktif ajansı Poligon Interactive tarafından Saab’ın küresel internet politikasına bağlı kalınarak hazırlanan yeni web sitesi, Türk kullanıcılarının gereksinim ve önceliklerine karşılık verecek şekilde tasarlandı.
|
| |
Saab Sonett İsveç Otomobil Gününde 50. Yılını Kutluyor 16.11.2006.
İsmin bir melodisi var. Aslında, Saab Sonett spor otomobili başlangıçta adını “o kadar düzgün ki” anlamına gelen İsveççe “så nätt” deyiminden almıştır. Bugün, ilk kuşağın lansmanının üzerinden yarım yüzyıl geçtikten sonra, Sonett Saab’ın mükemmel iki-kişilik spor otomobili olarak ünlenmiş bulunuyor. Saab hayranları 15 Ekim Pazar günü Brookline’deki (Massachusetts) Larz Anderson Müzesinde düzenlenecek İsveç Otomobil Gününde markanın ve özellikle de Saab Sonett’in 50. yılını kutlamak üzere toplanıyor olacaklar.
|
| |
İsveçin Parlayan Yıldızları Saab Standında (02 Kasım 2006) 02.11.2006.
Dinamizmi, sürüş keyfi, kalite ve dayanıklılıktan ödün vermeden sunan Saab, 2-12 Kasım 2006 tarihleri arasında, CNR’da düzenlenen İstanbul MotorShow Fuarı’nda 5. holde İsveç rüzgarları estirecek…
|
| |
Opel Standında Yıldızlar Takımı Sahnede...! 02.11.2006.
Opel bu sene 2-12 Kasım 2006 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Motor Show Fuarı’nda Dünya Prömiyeri kutlanacak olan Yeni Astra Sedan, Efsanevi Opel GT, “Şehrin sınırlarını zorlayan” 4x4 Antara, Opel Performans Center tarafından tasarlanan tüm OPC modelleri, Türkiye pazarına henüz giren Yeni Corsa, 2004 yılın Cabrio’su seçilen Tigra TwinTop, sınıfında liderliği oynayan tüm Astra ve Vectra ailesi , ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu model Meriva ve Zafira ile Opel standında Tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Chevroletden Nefesinizi Kesecek Yenilikler... 02.11.2006.
Yepyeni modeller
Yeni Captiva: 70 yıllık SUV (arazi aracı) deneyimi, 2.0 litre 150 beygir turbo dizel motor, gözlerinizi alamayacağınız çarpıcı tasarım
Yeni Captiva Zaman Makinası : Sizleri 70 yıl öncesine götürerek Chevrolet’nin SUV sınıfını nasıl yarattığını ve geliştirdiğini gözler önüne serecektir.
Yeni Epica: Görkemli boyutlar, akıcı hatlar, benzersiz konfor,6 silindirli 24valf motor ve 143 beygirlik etkileyici güç
Orijinal LPG dönüşümü
Chevrolet’iniz şimdi ekonomik, güvenli ve çevre dostu orijinal LPG donanımlı
Yepyeni inanılmaz takas kampanyası
5.555 YTL’ye varan inanılmaz takas indirimi kısa bir süre için şimdi Chevrolet’de
Diğer modeller
Birbirinden farklı artıları ile Chevrolet’ler
|
| |
Opel Astra; Yeni Sedan Modeli İle Ürün Geliştirme Atağına Devam Ediyor 19.10.2006.
Yepyeni dört-kapılı Sedan tasarımı
Polonya’daki Gliwice fabrikasında üretim; Satış başlangıç tarihi 2007 sonbaharı
İstanbul’da Dünya prömiyeri; Türkiye önemli bir Pazar
|
| |
Eylül Ayında... Chevrolet Alan! Çekilişe Katılan! Bir Yıl Boyunca Elini Cebine Atmayacak Talihliler Belirlendi!... 18.10.2006.
Eylül 2006 ayında Chevrolet’den otomobil satın alan kişiler arasından yapılan çekilişler sonucunda bir yıl boyunca ellerini ceplerine atmama fırsatını yakalamış olan talihliler yapılan çekilişler ile belirlendi.
4-29 Eylül 2006 tarihleri arasında Chevrolet marka otomobil alan kişilerin arasından yapılan çekiliş ile toplam 30 talihlinin 1 yıllık otomobil kullanım masraflarının Chevrolet tarafından karşılanıyor.
|
| |
Saab AlcoKey İçkili Otomobil Kullanmama Konusunda Sürücülerin Yardımcısı 13.10.2006.
İsveç Avrupa’nın en iyi yol güvenliği rekorlarından birine sahip, ancak geçen yıl (2005) İsveç’teki tüm kazaların yaklaşık yüzde 35’ini oluşturan içkili otomobil kullanımı ciddi bir tehlike olma özelliğiniz hala korumakta. Saab şimdi, cepte ya da el çantasında taşınabilen, basit ve yeniden kullanılabilir yenilikçi Saab AlcoKey cihazının 100 otomobil üzerinde yapılacak saha denemelerine hazır.
|
| |
Saab Pilotlarını Arıyor...! 12.10.2006.
Saab, Avrupa’nın pek çok ülkesi ile birlikte Türkiye’de de “Pilotlar Aranıyor” kampanyasını başlattı.
|
| |
General Motors Paris Motor Show’da Tüm Markaları ile 5.2 Holde... 28.09.2006.
Dünya Prömiyerleri: Chevrolet WTCC Ultra Concept ve Opel Antara
Yeni Corsa jenarasyonuna dayalı Opel CorsaVan konsept otomobili
150 hp dizel motorlu Chevrolet Epica
|
| |
Yeni Opel Corsa: MTV Avrupa 2006 Müzik Ödüllerinin Resmi Sponsoru 22.09.2006.
Yeni Opel Corsa’nın eşsiz bir rock orkestrası olan C.M.O.N.S. ve MTV ile birlikte yürüttüğü Avrupa çapındaki benzersiz kapsamlı kampanyası, MTV Avrupa 2006 Müzik Ödülleri ile doruk noktasına ulaşıyor.
|
| |
Opel Antalya Otomobil Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’nda Yepyeni Modellerini Sergiliyor...! 15.09.2006.
Opel, bu sene dördüncüsü düzenlenen Antalya Otomobil Fuarı’nda yepyeni Opel Astra TwinTop, , ailelere yönelik işlevselliğin ve aynı zamanda performansın ön planda tutulduğu Zafira 2.0 Turbo ve çok yönlü kullanımı ile Meriva, Yılın motoru ödülünü alan Astra 1.3 CDTi, Vectra ve Combo City Plus ile 15-20 Eylül 2006 tarihleri arasında Tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini Expo Center Antalya’da bekliyor.
15 -20 Eylül 2006 tarihleri arasında bu sene dördüncüsü düzenlenen Antalya Otomobil Fuarı’nda yer alacak Opel ; altı değişik dinamik ve heyecan verici model ile ziyaretçilerini karşılayacak.
|
| |
Paris Motor Show: Yeni Opel Antara Dünya Prömiyeri 13.09.2006.
Antara – Şık tasarımıyla dinamik 4WD crossover
Pazar lansmanından hemen önce sunulan dördüncü kuşak Yeni Corsa
Şimdi daha güçlü Vectra OPC
|
| |
Chevrolet’nin Heyecan Verici WTCC Ultra Modeli Dünya Prömiyerini Kutluyor 11.09.2006.
Çarpıcı tasarım: Radikal çizgilere sahip yarış otomobili WTCC Ultra
Diğer yenilikler: Chevrolet Epica Diesel ve Chevrolet Captiva
|
| |
Türkiye de bir ilk! Chevrolet’den... 05.09.2006.
Eylül ayında... Chevrolet alın! Çekilişe Katılın! Bir yıl boyunca elinizi cebinize atmayın!...
“1 Yıllık Otomobil Kullanım Masraflarınız Chevrolet'den Hediye" olsun.
|
| |
Yepyeni Opel Corsa : Heyecan Verici ve Dinamik 01.09.2006.
Sportif ve atletik tasarımlı iki benzersiz model
“Flex-Fix” ve “Viraj Lambası” gibi evrim yaratan yenilikler
Yeniden tasarlanmış şasi sayesinde atak kullanım
Heyecan verici kırmızı renkten piyano lakesine kadar değişen iç tasarım
Yeni Corsa Türkiye’de 1.2 Twinport 80 hp otomatik ve manuel vites
1.3 CDTi 75 hp ve 90 hp gücünde manuel vites seçenekleri ile 2006 Kasım ayından itibaren pazara sunulmuş olacak
1.4 Twinport 90 hp gücündeki motor seçeneği ise otomatik vites seçeneği ile 2007 yılının başında sunulacaktır
Beş kapılı Yeni Corsa modellerimiz Essentia, Enjoy, Sport, Cosmo donanımları ile üç kapılı modelimiz ise Sport donanımı ile pazara sunulacaktır
|
| |
Chevrolet’nin En Yeni Modelleri Captiva Ve Epica Samsun’da İlk Defa Samsun Otomotiv Fuarı’nda…! 28.08.2006.
Geniş ürün gamı, kapsamlı hizmet programı ve Türkiye çapında yaygın 41 adet 3S ( satış, servis, yedek parça ) hizmet sunan Bayisi ile Türkiye pazarında verdiği hizmeti her geçen gün arttırarak büyümeye devam eden Chevrolet, 28 Ağustos – 3 Eylül 2006 tarihleri arasında bu sene üçüncüsü düzenlenen Samsun Otomotiv fuarında tüm modelleri ile ziyaretçilerini kucaklıyor.
|
| |
Opel Samsun Otomotiv Fuarı’nda yepyeni modellerini sergiliyor...! (28 Ağustos 2006) 28.08.2006.
Opel bu sene üçüncüsü düzenlenen Samsun Otomotiv Fuarı’nda Yılın motoru ödülünü alan Astra 1.3 CDTi, ailelere yönelik işlevselliğin ve aynı zamanda performansın ön planda tutulduğu Meriva ve Zafira, sportiflik ve tasarımın birleştiği Astra GTC, Vectra 1.9 CDTi ve Ticari araçlarda ise CorsaVan, Combo City Plus, Vivaro City Plus ve Movano ile 28 Ağustos – 3 Eylül 2006 tarihleri arasında Tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Yeni Opel Corsa’ya Euro NCAP ‘den Beş Yıldız 25.08.2006.
Yeni Opel Corsa, Çarpışma testinde, Yolcu Güvenliği konusunda en iyi dereceyi aldı…
Londra’da İngiliz Uluslararası Otomobil Fuarı’nda yapılan dünya lansmanından hemen sonra, yeni Opel Corsa, güvenlik konusunda sınıfının en iyi modellerinden biri oldu. Bağımsız Euro NCAP organizasyonu, Corsa’yı, yolcu güvenliği alanında maksimum skor olan beş yıldız derecesi ile ödüllendirdi. NCAP test programında Corsa’nın aldığı bu iyi sonuçlar, hem çocuk yolcuların hem de yayaların korunması dallarında kazanılan üç yıldız dereceleri ile tamamlandı.
|
| |
Opel Antara: Çok Amaçlı Şık 4 WD Crossover 11.08.2006.
Güçlü dizel ve benzinli motor seçenekleri: 2.0 CDTi 150hp/ ve 3.2 V6 227 hp benzinli 3.2 V6
Maksimum sürüş keyfi
Çekici tasarımıyla dinamik crossover
|
| |
Yeni: Opel Vivaro ve Movano 08.08.2006.
İki Geliştirilmiş ve Yenilenmiş Başarılı Model
Yeni tasarım
Güçlü Common Rail Turbo Dizel motor serisi
Yeni ekipmanlar
Zengin güvenlik ve konfor donanımı
|
| |
Yeni Chevrolet Captiva ve Epica Özel Tanıtım Günleri Başladı ...! 04.08.2006.
5 Ağustos – 30 Eylül 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yeni Chevrolet Captiva ve Epica özel Tanıtım günleri ile otomobilseverler Chevrolet markasının uzun süredir sabırsızlıkla beklenen modellerini daha yakından tanıma olanağına kavuşacaklar..
|
| |
General Motors Türkiye’ye İlk Türk Genel Müdür…! 02.08.2006.
General Motors Türkiye’nin ilk Türk Genel Müdürü ; Özcan Keklik oldu.
Opel Astra Sedan Dünya’da ilk defa bu sene gerçekleşecek olan İstanbul Motor Show’da gösterime sunulacak.
General Motors Türkiye’de Satın Alma Operasyon Merkezi kuruyor. Böylelikle, Türk tedarikçiler, General Motors’un dünyanın değişik noktalarında bulunan üretim merkezlerine daha fazla mal satma imkanı yakalamış olacaklar. General Motors Türkiye’nin bu operasyondaki hedefi; 2010 yılına kadar Türk tedarikçilerin 500 milyon Dollar’a ulaşan satışı yakalaması…
|
| |
Londra’daki Dünya Prömiyeri: Yeni Opel Corsa 19.07.2006.
Yüzündeki gülümsemesiyle heyecan verici tasarım
Entegre taşıyıcı sistem “Flex-Fix” akıllıca fikirler
Keyif faktörü: Kendinizi iyi hissettiğiniz bir ortamda atak kullanım
|
| |
Captiva, Chevrolet’nin Avrupa Ürün Serisini Genişletiyor 29.06.2006.
İlk kez bir dizel motorla birlikte sunuluyor
Dört çekişli modeli ile beş veya yedi koltuklu iki seçenek
SUV piyasası Avrupa’daki en hızlı büyüyen segmentlerden biri
Chevrolet Captiva Türkiye pazarına Ekim ayında 2.0 Dizel motor seçeneği ve zengin donanım seviyesi ile girecek.
|
| |
Astra TwinTop ile Derin Bir Nefes Alın...! 23.06.2006.
Geniş bagaj hacmi ve dört-koltuklu cabrio…
Yeni bir buluş olan “Kolay Yükleme” sistemi ile rahat, konforlu bagaj giriş - çıkışı…
Aktif devrilme koruma sistemli geniş kapsamlı güvenlik…
Astra Twin Top Türkiye pazarında 1.6 Twinport 105 hp ve 2.0 Turbo 200 hp benzinli, 1.9 CDTi 150 hp dizel motor seçenekleri ve cosmo donanımı ile sunuldu.
|
| |
Opel Trabzon Otomotiv Fuarı’nda Yepyeni Modelleri İle Işık Saçıyor...! (05 Haziran 2006) 05.06.2006.
Opel, bu sene dördüncüsü düzenlenen Trabzon Otomotiv Fuarı’nda yepyeni Opel Astra TwinTop, Perfomance Center tarafından tasarlanan Meriva OPC, ailelere yönelik işlevselliğin ve aynı zamanda performansın ön planda tutulduğu Zafira 2.0 Turbo, Vectra 1.9 CDTi ve Combo City Plus ile 5-11 Haziran 2006 tarihleri arasında Tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Chevrolet'nin En Yeni Modeli Yeni Aveo Sedan İle Tanıştınız mı? Chevrolet'den Yepyeni Modeller... Trabzon Otomotiv Fuarı'nda 05.06.2006.
Geniş ürün gamı, kapsamlı hizmet programı ve Türkiye çapında yaygın 42 adet 3S ( satış, servis, yedek parça ) hizmet sunan Bayisi ile Türkiye pazarında verdiği hizmeti her geçen gün arttırarak büyümeye devam eden Chevrolet, 5-11 Haziran 2006 tarihleri arasında bu sene dördüncüsü düzenlenen Trabzon Otomotiv fuarında tüm modelleri ile ziyaretçilerini kucaklıyor.
|
| |
Yeni Beş-Kapılı Corsa: Küçük-Otomobil Segmentinde Genişlik, Ferahlık ve Yaratıcılık 02.06.2006.
Opel, çok-yönlülük alanında yine standartlar oluşturuyor…
Esnek entegre taşıyıcı sistem “FlexFix” için dünya prömiyeri…
Yeni “canlı bir yaşam stili ” olan iç mekân tasarımı: Heyecan verici kırmızı tondan lüks piyano lakesine kadar…
|
| |
Saab BioPower: Daha Yeşil Bir Geleceğe Doğru… 26.05.2006.
Yeniden değerlendirme (recycling), çevrenin korunmasına yardım eden uygulamalarda biri olarak artık iyice yerleşmiş bir yöntemdir. Şimdi Saab BioPower - Atmosferdeki karbon dioksiti ‘yeniden değerlendiren’, geri-dönüşümlü, yenilenebilir bir yakıt olarak biyo-etanol kullanıyor. Pratik, kullanışlı, sürdürülebilir ‘yeşil’ güç, motor performansını artırmaktadır. Saab Biopower 9-5 2.0lt turbo yeni model yılı (2007) ile beraber Türkiye pazarına sunulmuş olacak.
|
| |
Saab 9-5 Bio-power, Ödül Avcısı…! 24.05.2006.
Saab Bio-power geçtiğimiz yıl Aralık ayında ilk olarak Popular Science Dergisinin “ En İyi Yenilik” ödülü ile onurlandırıldı. Hemen sonrasında 2006 Ocak ayında ise Belçika’da, Otomobil Basını’nın uzman gazetecileri tarafından her yıl verilen “Yeni Buluş” ödülünün sahibi oldu. Ödül avcısı Saab 9-5 Bio-power modelimiz önümüzdeki yıllarda Türkiye’de de pazara sunulacak…
|
| |
Chevrolet'nin İlk Muhteşem Zaferi 22.05.2006.
Alain Menu Brands Hatch’teki Islak Yolda Kazandı
BRANDS HATCH, 21 Mayıs 2006 – Chevrolet WTCC Racing takımı, Dünya Binek Otomobil Şampiyonası’nda Alain Menu’nün ilk zaferini elde etmesiyle Brands Hatch’te tarihi bir gün yaşadı. Dünyanın en üst düzey binek otomobilleri kategorisinde rekabete girişini izleyen bir buçuk yıl içerisinde; bugün yapılan yarışlarda Chevrolet ikinci yarışta podyumda zirveye tırmanmayı başarmış, birinci yarışta da Rob Huff ile mükemmel bir dördüncülük elde etmiştir.
|
| |
Yeni Opel Corsa İle “Cesur Olmak Zamanıdır…” 18.05.2006.
Üstün sürüş keyfi için yenilenen tasarım ve teknoloji.
Kendine güvenen bakışları, fark yaratan, gülümseyen yeni yüzü ile yeni Opel Corsa, 18 – 30 Temmuz 2006 tarihleri arasında Avrupa’nın trendler yaratan büyük metropol kenti Londra’da gerçekleştirilecek olan İngiliz Uluslararası Otomobil Fuarında, dünya prömiyerini kutlayacak. Güçlü, sportif hatları olan eşsiz tasarım, güvenli viraj dönüşleri için yeni geliştirilen şasi, bu sınıf için en yeni yüksek-teknoloji özellikleri, konforlu, ergonomik ve yüksek-kaliteli geniş bir iç mekânı ile Yeni Corsa mükemmel özellikler sunuyor.… 1982’den beri Avrupa’da 9.4 milyon adetten fazla satış yapan Opel’in popüler modelinin dördüncü nesli, Ekim 2006’dan itibaren satışa sunulacaktır.
|
| |
Opel İzmir Auto Show Fuarı’nda Astra TwinTop Lansmanını Kutluyor...! (16 Mayıs 2006) 16.05.2006.
Opel, bu sene üçüncüsü düzenlenen İzmir Auto Show Fuarı’nda Opel Tigra TwinTop modelinin ve panaromik camlı Astra GTC’nin Türkiye Lansmanını kutlarken, Perfomance Center tarafından tasarlanan Meriva OPC, Corsa ve Astra modellerinde 2005 yılının motoru ödülünü alan 1.3 CDTi, ailelere yönelik işlevselliğin ve aynı zamanda performansın ön planda tutulduğu Zafira 2.0 Turbo, Vectra 1.9 CDTi ve Combo City Plus ile 16-21 Mayıs 2006 tarihleri arasında Tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Chevrolet'den Yepyeni Modeller...İzmir Auto Show Fuarı'nda 16.05.2006.
Geniş ürün gamı, kapsamlı hizmet programı ve Türkiye çapında yaygın 40 adet 3S ( satış, servis, yedek parça ) hizmet sunan Bayisi ile Türkiye pazarında verdiği hizmeti her geçen gün arttırarak büyümeye devam eden Chevrolet, 16-21 Mayıs 2006 tarihleri arasında İzmir Auto Show fuarında tüm modelleri ile ziyaretçilerini kucaklıyor.
|
| |
Dinamizm, Sportif Sürüş, Kalite ve Dayanıklılıktan Ödün Vermeyen Saab, Çok Özel Kutlama Modeli 9-3 Convertible 20.yıl Modeli İle İzmir Auto Show Fuarı’nda ! ... (16 Mayıs 2006) 16.05.2006.
Hem tasarım, hem de sürüş deneyimi açısından kendi özel kimlikleri olan kalite ve dayanıklılıktan ödün vermeyen Saab modelleri 16-21 Mayıs 2006 tarihinde bu sene üçüncüsü gerçekleşecek olan İzmir Auto Show Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Fuarı’na ses ve renk getirecek.
|
| |
General Motors Europe Yeni Avrupa Tasarım Merkezi Açtı… 11.05.2006.
Almanya’da Rüsselsheim’da açılan en modern, en ileri teknolojiye sahip yeni tesis, GM’in küresel tasarım ağının entegre bir bölümü.
|
| |
Yeni Opel Antara Avrupa’nın Büyüyen Pazarını Hedefliyor 11.05.2006.
Zarif, dinamik “crossover” Opel Antara 2006 yılı sonunda pazara sunulacak
150 hp – 224 hp aralığında güçlü dizel ve benzin seçenekleri dikkat çekiyor
Elektro-hidrolik diferansiyelli akıllı dört çeker
|
| |
6 Silindir Motoruyla Yeni Chevrolet Epica (04 Mayıs 2006) 04.05.2006.
Mükemmel konfor ve üst düzey bir sürüş keyfi yaratan dinamik tasarımlı sedan.
Yolcular için geniş iç mekan ve mükemmel ses yalıtımı
Geniş bir yelpazede sunulan standart ekipman ve çok yönlü güvenlik paketi
Yeni Epica 2.0 V6 24V motoru ve yüksek donanım seçeneği ile bu Sonbaharda Türkiye pazarında
|
| |
Vivaro, İngiltere’de “Yılın Vanı”… (28 Nisan 2006) 28.04.2006.
Opel’in İngiliz kızkardeş markası Vauxhall van, konusunda uzman bir dergi tarafından onurlandırıldı.
Vivaro satışları 2006’nın ilk çeyreğinde tüm Avrupa pazarlarında % 21 arttı.
Ödüllü Movano
|
| |
Yeni Chevrolet Captiva www.chevrolet.com.tr internet adresinde, tanışın ...! 06.04.2006.
Chevrolet, Türkiye’de Ekim 2006 tarihinde satışına başlayacağı ilk dizel motorlu SUV sınıfı modeli Yeni Captiva’nın tanıtımına internet sitesi üzerinde kurduğu mikrosite aracılığı ile başladı.
|
| |
Saab Tüm Yeni Modelleriyle, Bursa Auto Show Otomobil Fuarı’nda ! ... 04.04.2006.
İsveç'te sağlam geleneksel kökler üzerine kurulmuş, uluslararası bir otomobil şirketi olan Saab, Uçak üreticiliği geçmişinden gelen geniş tabanlı teknik uzmanlığı ve yenilikçilik kavramlarını otomotiv sektörüne kazandırdı. Tasarım, performans ve güvenlik söz konusu olduğunda daima en önde yer alan Saab, insana odaklı bir otomobilin sunduğu imkanlardan daha fazlasını arayan kişilere yönelik dinamik bir markadır. Bu marka ortaya eşsiz bir sürüş deneyimi ve mükemmel bir performans sunan güvenli otomobiller çıkarmaktadır. Hem tasarım, hem de sürüş deneyimi açısından kendi özel kimlikleri olan Saab modelleri 4 Nisan 2006 tarihinde Bursa Auto Show Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.
|
| |
Opel Bursa Auto Show Otomobil Fuarı’nda Yeni Modellerini Sergiliyor...! (04 Nisan 2006) 04.04.2006.
Opel bu sene ikincisi düzenlenen Bursa Auto Show Otomobil Fuarı’nda Opel Perfomance Center tarafından tasarlanan Vectra ve Meriva OPC, Yılın motoru ödülünü alan Astra 1.3 CDTi, ailelere yönelik işlevselliğin ve aynı zamanda performansın ön planda tutulduğu Zafira 2.0 Turbo, sportiflik ve tasarımın birleştiği Astra GTC, Vectra 1.9 CDTi ve Combo City Plus ile 4-9 Nisan2006 tarihleri arasında Tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Chevrolet’den Yeni Bir Model… Yeni Aveo Sedan Bursa Autoshow Fuarı’nda 04.04.2006.
Chevrolet, geniş ürün gamı, kapsamlı hizmet programı ve Türkiye çapında yayılan 40 adet 3S ( satış, servis, yedek parça ) hizmet sunan Bayisi ile Türkiye pazarında verdiği hizmeti her geçen gün arttırarak büyümeye devam ediyor.
|
| |
OpelClubCard Sahibi Olmak Bir Ayrıcalıktır...! 31.03.2006.
OpelClubCard üzerinde taşıdığı çip sayesinde sizin ve aracınızın kimlik bilgileri ile aracınızın Opel Yetkili Servislerinde gördüğü işlemleri ve sahip olduğu indirim haklarını saklayan, bu bilgilerin bir Opel Yetkili Servisinde işlem yaptırmanız durumunda güncellenmesine olanak veren bir akıllı karttır.
|
| |
SAAB Tanıtım Günleri Ankara Opal Bayiliğimizde ve Armada’da Devam Ediyor...! 31.03.2006.
Güvenlik ve tasarım alanında pekçok ilklere imza atan SAAB, Ankara Armada Alışveriş merkezinde yer alan standında 9-3 Convertible, Sport Wagon ve 9-5 Sedan modelleri ile yine çok özel ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Yeni Opel Astra TwinTop 30.03.2006.
Astra Twintop ile dört mevsim bahar
Geniş bagaj hacmi ve mükemmel dört-koltuklu cabrio…
Yeni bir buluş olan “Kolay Yükleme” sistemi ile rahat, konforlu bagaj giriş - çıkışı…
Aktif devrilme koruma sistemli geniş kapsamlı güvenlik…
Astra Twin Top Türkiye pazarında 1.6 Twinport 105 hp ve 2.0 Turbo 200 hp benzinli, 1.9 CDTi 150 hp dizel motor seçenekleri ve cosmo donanımı ile sunulacaktır.
|
| |
Yeni Opel Corsa: Londra’da Bir Dünya Galası 22.03.2006.
2006’nın sabırsızlıkla beklenen otomobil prömiyerlerinden biri, 18 Temmuz’da Avrupa’nın en heyecan verici şehirlerinden Londra’da gerçekleştiriliyor. Opel’in yüksek talep gören modelinin dördüncü nesli, iddialı tasarım ve yenilikler getiren bir dizi teknoloji özellikleri ile piyasaya çıkıyor.
|
| |
Adam Opel House’da Opel GT Ekspozisyonu 20.03.2006.
“Yalnızca uçmak bundan daha heyecanlı!”
|
| |
Aero X Konsepti, Saab’ın Gelecekteki Tasarım Temalarının İpuçlarını Veriyor 17.03.2006.
Havacılık geçmişi ve İskandinav tasarımından esinlenmiştir.
Geleceğin tasarım dilini kullanmaktadır
%100 biyo-etanol yakıtı kullanan 400 hp BioPower motorun sağladığı “Yeşil Güç”
|
| |
2006 Chevrolet Kış Eğitim Kampı (WTCC) 08.03.2006.
WTCC araçlarına lâstik sağlayan Yokohama, Şampiyona’ya katılan İsviçre merkezli şirketler için bir sezonluk “kick-off” yarış aktivitesi düzenledi. Zürih’teki Chevrolet Europe merkezi ekibi geçen hafta Cuma günü Fribourg bölgesinde 3 saatlik bir “Go-Karting” yarışına katıldı.
|
| |
General Motors Europe, Avrupa’da Yeni Bir Tasarım Merkezi Açıyor. 06.03.2006.
Almanya – Russelsheim’da en modern, en ileri teknolojiye sahip yeni bir tesis, ilkbahar 2006’da açılıyor.
İsveç’teki Saab Markası Merkezi, Saab markası için küresel dış merkez olacaktır.
|
| |
Yeni Aveo Sedan 22.02.2006.
Geniş ve zarif bir Sedan Türkiye’de pazara sunuldu...!
2006 yılı Chevrolet markası Türkiye’de ürün atağına Yeni Aveo Sedan ile başladı.
Yeni Aveo Sedan tasarımını vurgulayan kendine özgü bir tasarımı ile Mart ayından itibaren satışa sunuluyor.
Chevrolet Aveo Sedan 1.2 72 beygir ve 1.4 16V 94 beygir gücündeki motor seçenekleri ile sunulacaktır.
|
| |
Opel Meriva 2006 20.02.2006.
Sınıfının Lideri için Yeni Stil ve İleri Teknoloji
“2005 Yılının Motoru” 1.3 CDTI
Minivan segmentinde ilk kez: Sürüşe Duyarlı Halojen Farlar ve viraj lambası
180 turbo hp ve 222 km/h maksimum hıza sahip yeni OPC yüksek-performans modeli
Opel Meriva Türkiye pazarında 1.6 Twinport (105hp) benzinli, 1.3 CDTi (70hp) dizel ve Opel’in performans modeli 1.6 Turbo OPC motor seçenekleri ile sunulacak. OPC dışında diğer motor seçeneklerinde Essentia, Enjoy ve Cosmo donanımlarına sahip olacak.
|
| |
Cenevre’de bir Dünya Galası 17.02.2006.
Signum Sport 2.8 V6 Turbo S: Opel’in En Üstün Modeli için Yeni Motor
Opel’in amiral gemisinin en üstün versiyonu, çok-yönlü, becerikli iç-mekân konsepti ile artık daha da câzip…
|
| |
Yeni Chevrolet Epica: Cenevre Otomobil Fuarı’nda Dünya Galasını Kutluyor 14.02.2006.
Yeni Chevrolet Epica, 2 – 12 Mart 2006 tarihleri arasında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya galasını kutlayacak ve Haziran 2006’dan başlayarak Avrupa pazarında lansmanı yapılacaktır. Chevrolet’nin üst sınıfta yeralan bu aracı Türkiye’deki Chevrolet showroomlarına Ekim ayında ulaşacaktır.
|
| |
Yeni Saab 9-5, Neskar’ da... 14.02.2006.
Saab’ ın Bursa’ daki tek yetkili bayii olan NESKAR, Saab’ ın yenilenen 9-5 modelini Bursalılar’ a özel bir kokteylle tanıtıyor. Güvenlik ve tasarım alanında pek çok ilklere imza atan Saab, NESKAR Otomotiv’ de 9-3 Sport Sedan, Convertible ve Sport Wagon’ un ardından yenilenen 9-5 modeliyle de yine çok özel ziyaretçileriyle buluşuyor.
|
| |
Şimdi Opel Corsa, Silverline ile Daha Sportif...! 10.02.2006.
1982 yılında ilk defa üretimine başlanan Opel Corsa daha çekici ve spor görünümlü özelliklere sahip, Silverline modeli ile ailenin en yeni üyesi olarak Ocak 2006'da satışa sunuldu.
|
| |
Opel, 76’ıncı Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda :Sürüş Dinamiği, Duygusal Câzibe ve Her Mevsim Cabrio ile Sürüş Keyfi (09 Şubat 2006) 09.02.2006.
Yeni Opel GT: Roadster spor otomobilin dünya galası…
Astra TwinTop: Dinamik, şık ve zarif coupe-cabrio...
Meriva: Yeni tasarım, ileri teknoloji ve OPC performansı…
Zafira 1.6 CNG: Doğal gazlı van’ın yeni versiyonu…
Signum Sport: Serisinin en üstün yeni motoru 250 hp 2.8 V6 turbo S…
|
| |
Saab 9-3 Convertible Serisine Katılan ilk Dizel 08.02.2006.
Etkileyici 1.9 TiD ‘common rail’ dizel motor
Sportif performans için 150 beygir güç ve 320 Nm tork
Mükemmel yakıt ekonomisi-yakıt tüketimi: 6.3 litre/100 km
Altı-ileri manüel şanzıman
Saab Sentronic manuel seçenek ile altı-ileri otomatik vites opsiyonu
Bakım gerektirmeyen dizel partikül filtresi
|
| |
Auto Bild Kalite Raporu 2006: Opel, En İyi Alman Markası (07 Şubat 2006) 07.02.2006.
Opel, 2005’te diğer Alman otomobil üreticilerinin önünde…
J.D Power raporundaki Opel Signum başarısından sonra, yüksek kalite bir kez daha onaylandı...
|
| |
Saab, Convertible Modelinin 20. Yılını Kutluyor… 02.02.2006.
Saab, tüm dikkatleri üzerinde toplayan yıldönümü modeli, Saab 9-3 Convertible ile yirmi yıldır devam eden Convertible model satış başarısını kutluyor. Bütün bir yıl boyunca kullanılabilen, pratik, kullanışlı, ‘dört-mevsimlik, dört-koltuklu’ soft-top konseptinin öncülüğünü, bundan tam 20 yıl önce, Ocak 1986’da ilk Saab 900 Convertible satışları ile Saab başlattı. 175bhp, 2.0-litre turbo motorları ile ABD pazarı için 400 adetlik sınırlı üretim modeli piayasaya çıktığı ilk andan itibaren başarılı oldu ve hemen bir sonraki yıl içinde Saab Convertible tam kapasiteli küresel üretim programına alındı. Şimdi, 240,000’den fazla otomobilden sonra, Saab 9-3 Convertible 20. Yıl modeli, Saab markasının sportif tasarımı ve işlevselliğini birleştiren en son model olarak görücüye çıkıyor.
|
| |
Pratik, Kompakt ve Şık Aveo Sedan 30.01.2006.
Pazar ve Model
Makul bir fiyata daha gelişmiş ve sınıfının ötesinde donanım seviyesi
Sedan otomobiller Kalos/Aveo model serisinin yüzde 43’ünü oluşturuyor
|
| |
Saab BioPower, Yeni Buluş Ödülü’nü Kazandı. 19.01.2006.
Belçika’da, Otomobil Basını’nın uzman Gazetecileri tarafından her yıl verilen yeni buluş ödülünü bu yıl Saab BioPower kazandı.
|
| |
Yeni Chevrolet Captiva: Kompakt SUV Cenevre’de Dünya Galasını Kutluyor. 18.01.2006.
Chevrolet’nin ilk dizel motorlu kompakt SUV aracıdır.
Beş veya yedi koltuklu olarak piyasaya sunulacaktır.
Dört tekerlekten çekiş sistemi sürüş koşullarına bağlı olarak otomatik devreye girmektedir.
|
| |
Şampiyonlar Gecesi'nin Yıldızı Opel... 20.12.2005.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 2005 sezonu geleneksel ödül töreni “Şampiyonlar Gecesi”ni, “Altın Yıl” konsepti ile kutladı. Şampiyonlar Gecesi”nde ünlü sanatçı Neco konseri ile renk katarken yaklaşık 1000 konuğun katıldığı ödül töreninde gecenin en ilgi çeken ekibi 2005 Pist Markalar Şampiyonu Opel Performance takımı oldu.
|
| |
Chevrolet’ten bir açılış daha…! 20.12.2005.
Chevrolet Türkiye’de 40. bayiliğinin açılışının gururunu yaşıyor. Türkiye’nin en büyük 3S plazasına sahip olan Chevrolet Dikici İstanbul’luları Beylikdüzün ‘de kucaklıyor.
|
| |
Saab.com.tr’ye Ayda 20 Bin Ziyaretçi 13.12.2005.
Saab efsanesi sanal dünyada devam ediyor
Saab’ın internet sitesinin aylık ziyaretçi sayısı, yenilenen içerik ve kullanıcıya kolaylık sağlayan yeni uygulamalar ile 20.000’i aştı. Saab’ın global Internet politikasına bağlı kalınarak hazırlanan site, Türk kullanıcısının gereksinim ve önceliklerine karşılık verecek şekilde tasarlandı.
|
| |
Saab 9-3 Sport Sedan A.B.D. Yeni Güvenlik Raporu’nda “En İyi Seçim” Altın Ödülü’nü Aldı …! 05.12.2005.
Otoyol Güvenliği Sigorta Enstitüsü tarafından ilk defa sunulan Güvenlikte “En İyi Seçim” Altın Ödülü’nü [Top Safety Pick Gold Award], Saab 9-3 Sport Sedan kazandı.
|
| |
Opel Mutsan’dan Isparta’lılara 3S Plaza Keyfi !... 02.12.2005.
Opel Bayisi Yeni Yatırımları İle Servis Ve Bakımı Zevke Dönüştürüyor.
Uzman teknik kadro otomobiller ile ilgilenirken, OPEL sahipleri de Isparta’da 3S Plaza keyfini yaşayacak. Geniş müşteri kabul, bekleme salonu ve misafir kafeteryası gibi ince ayrıntıların düşünüldüğü plazada servis ve bakım farklı bir zevke dönüşüyor.
|
| |
Trendleri Belirleyici İkinci Nesil Yeni Zafira Kompakt Van Segmentinde!... 25.11.2005.
Dinamik tasarım, Çok işlevli yedi koltuk ve performans
Sürücü-odaklı bir kokpit ve kaliteli aksesuarlar
Panaromik Tavan
100 hp’den 240 hp’ye kadar En İleri Teknoloji Motorlardan Oluşan Geniş Motor Serisi
Van segmentinde ilk: Electronic süspansiyon kontrolü sistemli IDSPlus şasi ve Direksiyon-bağlantılı AFL bi-xenon farlar ile Sürüşe Duyarlı AFL Far sistemi
Yeni Zafira Türkiye pazarında 1.6 Twinport (100Hp) Essentia, Enjoy ve Cosmo, 1.9 CDTi (150Hp) Enjoy ve Cosmo, 1.8 (140Hp), 2.0 Turbo (200Hp) Cosmo motor seçenekleri ve donanım paketleri ile sunuluyor. Yeni 140Hp gücündeki 1.8 (140Hp) motorun satışına 2006 yılının Mart ayından itibaren başlanacaktır ve sadece Easytronic şanzıman ile birlikte gelecektir.
|
| |
Orta Sınıf Segmentine Yenilikçi Ve Akıllı Tasarımın Dinamiklerini Getiren Yeni Opel Vectra (25 Kasım 2005) 25.11.2005.
Yeni Opel tasarım dilinde tüm dikkatleri üzerinde toplayan ön tasarım ve kaliteli iç mekân…
Serisinin en üstün yeni motoru 230 hp V6 turbo benzinli motor…
Üstün performanslı 1.9 CDTi Dizel 150 hp motor…
Daha da geliştirilen IDS şasi, optimum yol tutuşu ve konfor …
Kendi alanında rakipsiz: Sürekli Süspansiyon Kontrolü ve Spor Sürüş Moduna Sahip IDS Plus Şasi, son teknolojiye ürünü ve sınıfının en gelişmiş sistemine sahip Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL)…
Yeni Vectra NB, GTS ve Caravan modelleri ile Türkiye pazarında…
|
| |
Opel Ticari Araçlar Serisi İle İş Ortağınız Olmaya Devam Ediyor...! 18.11.2005.
18-23 Kasım 2005 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul Ticari Araç Fuarı’nda General Motors Türkiye Limited Şirketi’ne ait geniş kitlelere hitap eden Opel ticari araçları yine ilgi odağıydı.
Pratik, Hesaplı ve Güvenli Küçük Ticari Araç ihtiyacı duyanlar için mükemmel çözüm sunan Corsavan; ekonomi, performans ve konforu bir arada sunan kusursuz iş ortağı Opel Combo ticari araçta tasarım ve performanstan ödün vermeyenlerin seçimi Vivaro; ergonomik iç dizaynı ile rahat kullanım sağlayan işlevsel Movano modelleri ile Opel, İstanbul CNR Ticari Araçlar Fuarı’ndaki yerini aldı.
|
| |
Opel Antara GTC, ‘Yılın Konsepti’ Ünvanını Kazandı. 17.11.2005.
Opel’in dinamik tasarım dili için büyük övgü…
Opel´in Antara GTC (Gran Turismo Crossover) konsept aracı, bu yılın Autocar ödüllerinde yüksek prestijli ‘Yılın Konsepti’ ünvanını kazandı.
|
| |
Saab 9-5 Bio-Power, Popular Science Dergisinin “En İyi Yenilik” [Best Of What’s New]” Ödülü İle Onurlandırıldı 15.11.2005.
Etanol yakıtlı Saab 9-5 2.0t BioPower; ABD’de yayımlanan Popular Science dergisi tarafından, kendi kategorilerinde gelecek yıllar için geçerli olan önemli gelişmeleri temsil eden 100 yeni ürün ve teknolojiler yıllık sıralamasında “En İyi Yenilik” ödülü ile onurlandırıldı.
|
| |
Odak Otomotiv Atılımını Topkapı’daki Yeni Opel ve Chevrolet Plazası ile En İleriye Taşıdı! (14 Kasım 2005) 14.11.2005.
Odak, Cevizlibağ E-5 karayolu üzerindeki 10.400 m2’yi aşan tesisi ile müşterilerine satış, satış sonrası ve yedekparçada mükemmel hizmeti sunmaya devam ediyor.
|
| |
General Motors'dan Basın Mensupların Yepyeni Bir Hizmet 11.11.2005.
General Motors Türkiye ve Poligon Interactive işbirliği ile hazırlanan GM Medya Sitesi yayında: www.gmmediaturkey.com
|
| |
Opel Zafira, 2005 Yılında “Altın Direksiyon [Golden Steering Wheel]” Ödülünü Kazandı. 10.11.2005.
Opel Zafira, En İyi Kompakt Van…
|
| |
Opel Yeni OPC Modeli Kuşağını Sunar. 09.11.2005.
Yeni OPC (Opel Performance Center – Opel Performans Merkezi) modelleri, sportifliğin yanı sıra teknolojik uzmanlığın ne ölçüde Opel otomobillerinde yer aldığını göstermektedir. Astra, Zafira ve Vectra’nın yüksek performans versiyonları, aynı zamanda, şirketin ürünleriyle duyguları ateşleme ve sürüş dinamiğinde standartları belirleme stratejisini de vurgulamaktadır.
|
| |
Yeni Saab 9-5: Daha Fazla Şıklık ve Performans 28.10.2005.
Saab meraklılarının uzun süredir beklediği yeni Saab 9-5 serisi sonunda yollara çıkıyor. Yeni Saab 9-5, cesur ve iddialı hatları ile şimdi çok daha prestijli ve şık bir görünüme sahip. Buna ek olarak, dinamik sürüşe göre ayarlanmış motor, şanzuman ve şasi ayarlarıyla, geleneksel Saab özelliklerini modern teknolojinin olanaklarından yararlanarak daha etkin ve güvenli bir biçimde kullanıcılarına sunuyor.
|
| |
GMDAT Ticaret Limited Şirketi "Chevrolet Otomotiv Ticaret Limited Şirketi" ismini alıyor...!!! 28.09.2005.
İsim değişikliği 27 Eylül 2005 tarihinden itibaren geçerli.
|
| |
GM Türkiye’den Efes’teki Tarihi Ve Kültürel Hazine’ye Destek...! (26 Eylül 2005) 26.09.2005.
GM Türkiye Efes’teki tarihi ve kültürel yapının ortaya çıkması ve bunların günümüzde en iyi ve sağlıklı bir şekilde korunup, sergilenebilmesi için Avusturya Arkeoloji Enstitüsü Bilimler Akademisi hamiliğinde ve Prof. Dr. Fritz Krinzinger önderliğinde devam etmekte olan Efes’teki çalışmalara desteğini devam ettirmekten büyük bir gurur duyuyor.
|
| |
Menü'nün Kararlı Sürüşü Türk Hamamında Puanları Getirdi 19.09.2005.
İstanbul, Puan Getiren Üst Üste Dördüncü Yarış Oldu
İSTANBUL, 18 Eylül 2005 - İsviçreli Chevrolet pilotu Alain Menu'nün kararlı sürüşü, bugün İstanbul'daki ikinci yarışta puanların devamını getirdi. Yepyeni, çok hızlı ve yüksek motor gücü gerektiren pistteki iki yarış arasında ayarlarda küçük bir değişiklik yapılmasıyla Menu, ikinci yarışta istediği pozisyon için mücadele etme şansını yakaladı. Nicola Larini ve Rob Huff o kadar şanslı değildi: ilk yarışta ikisine de başka pilotlar çarparken, Larini ikinci yarışta aynı sorunu tekrar yaşadı.
|
| |
Opel’den Dört Dünya Prömiyeri Ve Opel’in Yenilikler Dizisi 13.09.2005.
Astra TwinTop ile Cabrio keyfi
Yeni Vectra ve Signum – Opel’in yeni yüzüyle
Vectra OPC’de altı-silindir güç
Yeni Zafira CNG – Doğalgazlı
Yeni yukarı doğru açılır arka kapısıyla Combo ve spor versiyonu Arizona
Tigra TwinTop - “Linea Rossa”
|
| |
61. Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı (08 Eylül 2005) 08.09.2005.
Opel’den Dört Dünya Prömiyeri
Astra TwinTop ile Cabrio keyfi
Vectra OPC’de altı-silindirli güç
Yeni Vectra ve Signum – Opel’in farklı yüzüyle
Yeni Zafira CNG – Doğalgazla çalışan
|
| |
Yeni Saab 9-5 : Progresif Dizayn Ve Mükemmel Sürüş Kalitesi (07 Eylül 2005) 07.09.2005.
Saab meraklılarının merakla beklediği yeni Saab 9-5 Sedan ve SportWagon serisi, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan IAA Frankfurt Motor Show Fuarı’nda ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.
|
| |
Pierluigi Collina ve Yeni Vectra – Ünlü İki Yüz 02.09.2005.
Ödül-kazanan hakem Opel Vectra’yı onaylıyor.
|
| |
Chevrolet Lacetti Almanya'da Daha Çok Puan Arayışında 29.08.2005.
WTCC'de yarışan Chevrolet Lacetti Pilotları, Meksika ve Belçika'dan sonra Almanya'dan da puanla ayrılmayı hedefliyor.
|
| |
Chevrolet Türkiye WTCC'ye (Dünya Binek Otomobil Şampiyonası) Hazırlanıyor! 25.08.2005.
Siz de bizimle bu heyecanı yaşamaya hazır mısınız?
WTCC'nin ve Chevrolet takımının üç ünlü pilotu Alain Menu, Nicola Larini ve Rob Huff 'ı pistte seyretmek için sizi de Chevrolet bayilerimize bekliyoruz!
|
| |
Frankfurt’ta IAA’da Bir Dünya Galası… (02 Ağustos 2005) 02.08.2005.
Yeni Astra TwinTop: Sportif, Şık ve Zarif, Dört-koltuklu Cabrio-Coupé
Modern ve ileri teknolojiye sahip, üç-bölümlü katlanır hard-top tavan…
Bir butona dokunuşla 30 saniyeden daha kısa sürede coupé’den cabrio’ya dönüşüm…
Bagaj bölmesi için geniş alan ve yeni bir buluş olan “Kolay Yükleme” fonksiyonu…
Sürekli Süspansiyon Kontrolü sistemi ve bi-xenon Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL)…
|
| |
Astra OPC: Kompakt Spor Otomobilin Yeni Versiyonu 22.07.2005.
“Astra Yüksek Performans Konsepti”, Astra GTC’nin OPC versiyonu ilk olarak 2004 Paris Otomobil Fuarı’nda sunuldu. Yalnızca altı ay sonra, Mart 2005’te Cenevre Otomobil Fuarı’nda, serisinin en üstün spor modeli Astra OPC prömiyerini kutladı.
• 177 kW/240 hp ve 320 Nm tork üreten 2.0-litre turbo motor…
• Standart Elektronik Sürekli Süspansiyon Kontrol (CDC) sistemli IDSPlus…
• 6.4 saniyede 0 - 100 km/saat hızlanma ve 244 km/saat maksimum hız…
|
| |
Dört Milyona Giden Yol: Saab Markasını Yaratan Otomombiller 15.07.2005.
Yarım yüzyılı aşan üretim boyunca, altı ana model serilerinden her biri; ilerici tasarım, yenilik ve değişim getiren mühendislik, sportif sürüş ve olağanüstü güvenlik özellikleri ile Saab markası ününün artmasında önemli rol oynadı. Saab’ın evriminde, Saab’ı pratik, kullanışlı bir otomobil üreticiliğinden küresel kalite oyunculuğa yönlendiren, dört milyon kez tekrarlanan üretimden oluşan büyük evrimde asıl gen-taşıyıcılar onlardır.
|
| |
Yarım Milyon Otomobil Alıcısı, Opel’i Test Ediyor. 13.07.2005.
Tüm Avrupa çapında 40 ayrı pazarda 550.000 kişi, geçtiğimiz dört ay içinde Opel otomobil ile deneme sürüşü yaptılar.
|
| |
Saab Dört Milyon Kilometre Taşına Ulaştı. 23.06.2005.
Saab 9-3 Sport Wagon model, üretimi gerçekleştirilen dört milyonuncu Saab otomobili oldu.
21 Haziran 2005’de, füzyon mavisi renkli 9-3 Sport Wagon 2.0T – henüz yeni ilân edilen modelin ilk örneklerinden biri – Saab’ın İsveç’teki Trollhättan fabrikasında üretim bantından çıkarak hemen doğrudan doğruya Saab Müzesi’nde gösterime sunulacak.
|
| |
General Motors Europe, Yeni Bir Avrupa Tasarım Merkezi Yaratacak. 21.06.2005.
Rüsselsheim’da en yeni teknolojiler ile donatılacak çağdaş tesisler Ocak 2006’da açılacak.
İsveç’teki Saab Marka Merkezi, Saab markası için küresel çapta bir merkez olacak.
|
| |
General Motors Europe, Yeni Bir Avrupa Tasarım Merkezi Yaratacak. 21.06.2005.
Rüsselsheim’da en yeni teknolojiler ile donatılacak çağdaş tesisler Ocak 2006’da açılacak.
İsveç’teki Saab Marka Merkezi, Saab markası için küresel çapta bir merkez olacak.
General Motors, Ocak 2006’da Almanya’da Rüsselsheim’da yeni bir Avrupa Tasarım Merkezi açacağını bugün ilân etti. Dünya çapındaki yepyeni tesisler, Rüsselsheim kampüsünün merkezine kurulacak ve GM’in ürün geliştirme programını daha ileri düzeyde güçlendirmek üzere tasarım alan da sürekli odaklanmanın bir bölümünü oluşturacak.
|
| |
Saab’ın Yeni Buluşu Alcokey... 14.06.2005.
Saab’ın yeni buluşu Alcokey, üretim için geliştirme aşamasında…
Saab, 2004 yılında açıkladığı akıllı Alcokey için gelişim sürecinde bir sonraki en önemli adımını şu sıralarda gerçekleştiriyor. İsveç Ulusal Yol İdaresi’nin [National Swedish Road Administration] işaret levhaları fonundan gelen bağışlar ile kısmen finanse edilen Saab, hem özel bireysel müşterileri hem de kamyon firmalarını ilgilendiren geniş-kapsamlı bir dizi açık alan denemelerini başlatıyor. Saab’ın başlıca iddialı hedefi, bu cihazı bitmiş şekilde bir opsiyon olarak en geç iki yıl içinde piyasalara sunmaktır. Alcokey cihazı deneyenler arasında Saab Genel Müdürü ve Saab’ın diğer üst-düzey yöneticileri başı çekiyor. Tüm yöneticiler, şirket otomobillerinde Alcokey bulunduracaklar.
|
| |
2005 Yılının Uluslararası Motoru Ödülü 10.06.2005.
Opel 1.3 CDTI ECOTEC, 1.0 – 1.4-litre Sınıfında "2005 Yılının Motoru” seçildi.
Yenilik & değişim sunan 1.3 CDTI 'common rail' turbo-dizel motor ünitesi, 1.0 – 1.4-litrelik motor hacmi kategorisinde Yılın Uluslararası Motoru Ödülü jürisi tarafindan "2005 Yılının Motoru" seçildi
|
| |
Yeni Saab 9-3 SportWagon 09.06.2005.
Yeni Saab 9-3 SportWagon (09 Haziran 2005)
Yeni Saab 9-3 SportWagon, klasik bir wagon otomobilin niteliklerine alternatif bir biçimde, tasarım ve sportif sürüşü birleştirerek Saab’ı ilk kez birinci sınıf bir orta-boy wagon segmentine taşımaktadır.
|
| |
Trendleri Belirleyici İkinci Nesil Yeni Zafira Kompakt Van Segmentinde!... 09.06.2005.
Dinamik tasarım, çok işlevli yedi koltuk ve performans, sürücü-odaklı bir kokpit ve kaliteli aksesuarlar, panaromik tavan ve daha fazlası...
Dinamik tasarım, Çok işlevli yedi koltuk ve performans
Sürücü-odaklı bir kokpit ve kaliteli aksesuarlar
Panoramik Tavan
100 hp’den 240 hp’ye kadar En İleri Teknoloji Motorlardan Oluşan Geniş Motor Serisi
Van segmentinde ilk: Elektronik süspansiyon kontrolü sistemli IDSPlus şasi ve Direksiyon-bağlantılı AFL bi-xenon farlar ile Sürüşe Duyarlı AFL Far sistemi
Yeni Zafira Türkiye pazarında Eylül ayından itibaren 1.6 Twinport (100Hp), 1.9 CDTi (150Hp), 1.8 (140Hp), 2.0 Turbo (200Hp) motor seçenekleri ile Essentia, Enjoy ve Cosmo donanım paketleri ile sunulacak. 1.9 CDTi (150Hp) da 6-ileri manuel ve Active Select, 1.8 (140Hp) 5-ileri Easytronic, 1.6 Twinport (100Hp) ve 2.0 Turbo (200Hp) 5-ileri manuel vites seçenekleri ile sunulacak.
|
| |
Chevrolet'ten 5'te 5'lik Bir Açılış...! 06.06.2005.
Chevrolet için yepyeni ve heyecan verici bir dönem başladı. Mart ayında hizmete başlayan Chevrolet ADANA 5S Plaza (MESİN), 3 Haziran 2005'te açılış kokteyli ile Adana'lıları kucaklıyor.
|
| |
Yeni Zafira EuroNCAP Çarpışma Testinde En Yüksek Puan Olan 5 Yıldızı Aldı...! (23 Mayıs 2005) 23.05.2005.
Yeni Opel Zafira EuroNCAP çarpışma testlerinde yolcu güvenliği sağlama konusunda en yüksek puan olan 5 yıldızı aldı.
|
| |
Saab, İzmir Otomobil Fuarı’nda Tüm Modelleriyle Bir Yıldız Gibi Parlamaya Devam Ediyor! ... (17 Mayıs 2005) 17.05.2005.
İsveç'te sağlam geleneksel kökler üzerine kurulmuş, uluslararası bir otomobil şirketi olan Saab, uçak üreticiliği geçmişinden gelen teknik uzmanlığının avantajı ile birçok yenilikçi uygulamayı otomotiv sektörüne kazandırdı.
|
| |
Opel İzmir Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Fuarı’nda Yeni Modellerini Sergiliyor...! 17.05.2005.
Opel bu sene ikincisi düzenlenen İzmir Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Fuarı’nda Türkiye pazarına henüz giren Yeni Astra GTC, 2004 yılın Cabrio’su seçilen Tigra TwinTop, Sınıfında bir ilk olan 6 ileri manuel vitesli Yeni Astra HB 1.3 CDTi, dizel motorlu Corsa 1.3 CDTi ve Vectra 1.9 CDTi, yine bu sene başında pazara sunulan Yeni Astra Wagon, ailelere yönelik işlevselliğin ön planda tutulduğu model Meriva 1.6, işadamlarına yönelik Signum 3.2 ve Combo City Plus ile 14-19 Mayıs 2005 tarihleri arasında Tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile ziyaretçilerini bekliyor.
|
| |
Chevrolet'den Yeni Bir Model...Spark İlk Kez İzmir Otomobil Fuarı'nda 17.05.2005.
Şubat 2004 ayı itibariyle Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Chevrolet şimdi de yeni modeli Spark ile ürün atağını sürdürüyor.
|
| |
En Güvenli Araç Saab 12.05.2005.
Saab 9-5 ve Saab 9-3 hatchback, sigorta şirketi Folksam tarafından yapılan araştırmaya göre ülkenin en güvenli otomobilleri olarak belirlendi.
|
| |
SAAB, Bayi Ve Teknik Servis Ağını Genişletmeye Bursa'da Neskar İle Devam Ediyor!... 12.05.2005.
NESKAR şimdi Bursa'da Saab modellerinin satış ve servis hizmetini vermeye başladı!...
|
| |
Saab'ın Teknik Mirası: Turbonun Gücünden Yararlanmak… 10.05.2005.
Saab, üretim aşamasındaki otomobillerde kullanım amaçlı turbo-şarjör teknolojisinde öncü olduğu zaman, bu teknolojiyi otomotiv terimleri arasına yerleştirmiş oldu. Bu teknoloji, Saab’ın motor alanındaki gelişmelerinin dayandığı bir dönüm noktasıdır ve hâlâ üzerinde açıklamalar yapılan, yeni gelişmelere açık bir teknik buluş ve evrim öyküsünü anlatmaktadır.
|
| |
En Güvenli Saab 05.05.2005.
Saab 9-5 ve Saab 9-3 hatchback, İsveç'in en önemli sigorta şirketi Folksam tarafından gerçekleştirilen en son trafik kazaları araştırmasından hemen sonra ülkenin en güvenli otomobilleri olarak belirlendi.
|
| |
Saab 9-5 ve Saab 9-3, İsveç Trafik Kazaları Araştırmasında 'En Güvenli Otomobil' ... 02.05.2005.
Saab 9-5 ve Saab 9-3 Hatchback, İsveç’in lider sigorta şirketi Folksam tarafından gerçekleştirilen en son tarfik kazaları araştırmasından hemen sonra ülkenin en güvenli otomobilleri olarak derecelendirildi.
|
| |
Saab 9-5 BioPower 25.04.2005.
Saab, eko-dostu yenilenebilir enerji kaynağı olan etanol yakıtlı bir model sunumu ile prim yapan bir segmente öncülük ediyor.
|
| |
Opel’den Milyonlarca Kilometre Deneme Sürüşü 01.04.2005.
Opel, 35.000 araçlık filosuyla, Avrupa’nın 40 ülkesinde şimdiye kadarki en büyük deneme sürüşü kampanyasını başlattı.
|
| |
General Motors Turkiye Astra GTC Lansman’ında Bir İlke Daha İmza Attı...! (30 Mart 2005) 30.03.2005.
General Motors, insanlar için nasıl hareket kabiliyeti sağlanabileceğini ve otomobiller için aynı ortak heyecan ve coşkuyu paylaşmak üzere nasıl biraraya gelinebileceğini bu basın lansmanı ile bir kez daha ortaya koydu. Yunanistan ve Türkiye tarih, doğa, ve aynı zamanda modern tarih bakımından birçok ortak noktayı paylaşmaktadır. Bu sebeplerden dolayı, 29 Mart tarihinde gerçekleştirilen bu anlamlı basın lansmanı yalnızca bir rastlantıdan ibaret değildir.
|
| |
Chevrolet Spark, Büyüyen A Segmenti İçinde Öne Çıkacak Bir Model 10.03.2005.
tasarımı ile Chevrolet Spark , bütün Avrupa’da kazanılacak başarının izinde…
Yepyeni tasarımı ile Chevrolet Spark , Bütün Avrupa’da kazanılacak başarının izinde…
Kompakt boyutları ve ekonomik motorları sayesinde şehir içi kullanım için ideal bir otomobil…
Açıkça bayanların favorisi: Tüm sürücülerin % 66’sı bayanlar…
Türkiye Pazarı Hakkında; Avrupa pazarında olduğu gibi Türkiye pazarında da 0.8 ve 1.0 motor seçenekleri ve S, SE ve SX donanım seviyeleri ile pazara sunulacak olan Spark , baz modelde klima, sürücü hava yastığı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, hidrolik direksiyon, elektrikli ön camlar standart olacak. Bunun yanında yolcu hava yastığı, yan hava yastıkları, ABS, hafif alaşım alüminyum jantlar opsiyonel olarak sunulacak. Spark tanıtım çalışmaları Haziran ayında , araç satışı Temmuz ayında başlayacak. Temmuz ayında satışa başlandıktan sonra toplam Chevrolet satışları içinde Spark'ın % 10 - 15 oranına ulaşması planlanmaktadır.
|
| |
Yeni Chevrolet Spark, 2005 Cenevre Otomobil Fuarı'nda Galasını Kutlayacak... 28.02.2005.
Türkiye yollarının en popüler küçük otomobili olmaya hazırlanan Yeni Chevrolet Spark Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda galasını kutlayacak ve Temmuz ayında Türkiye çapındaki 38 adet Chevrolet Bayisine ulaşacak...
|
| |
Yeni Opel Astra GTC – Gran Turismo Compact 28.02.2005.
GTC 1.6 Twinport, 1.9 CDTi (150hp), ve 2.0 Turbo (200hp) motor seçenekleri , sport donanımı ile manuel vites seçeneği ile Nisan ayında satışa sunulacak.
Çarpıcı görünüm: Etkileyici, dinamik tasarım.
Güç ve hız: 200 hp’ye ulaşan, 234 km/saat maksimum hız.
Çevik ve becerikli: Yenilik ve değişim getiren şasi teknolojisi ile, ileri güvenlik sunar.
Çok özel: Eşsiz panoramik ön cam, yepyeni bir uçsuz bucaksız gökyüzü boşluk hissi ve görüş-alanı yaratıyor.
Türkiye pazarında;
ESP Plus, Sürekli Süspansiyon Kontrolü, Çekiş Kontrol Sistemi ve ABS tüm GTC’lerde standart olarak sunulacak.
|
| |
Chevrolet Türkiye'de 1. Yıldönümünü Müşterileri İle Kutluyor...! 21.02.2005.
Şubat 2004'te otomobil severlerin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda güven duyduğu dünya çapında büyük bir marka olan Chevrolet, Türkiye'de hizmet vermeye başladı.
|
| |
Yeni Saab 9-3 SportCombi: 15.02.2005.
Yeni Saab 9-3 SportCombi, ile Saab önem kazanan orta-boy station wagon segmentine giriyor.
|
| |
GM ve Fiat’ın Yönetim Kurulları, Çözüm Sözleşmesini Onayladı. 15.02.2005.
DETROIT – General Motors Corp (NYSE: GM) ve Fiat S.p.A (NYSE: FIA), şirketleri arasındaki Ana Sözleşmeyi sona erdirmek ve sanayi ilişkilerini yeniden düzenlemek üzere bir anlaşma yürürlüğe koyduklarını bugün ilan ettiler. GM ve Fiat’ın Yönetim Kurulları, çözüm sözleşmesini onayladı.
|
| |
Alain Menu Ve Nicola Larini, Chevrolet Lacetti WTC'yi Test Ediyor. 04.02.2005.
NUNEATON, 21 Ocak 2005 - İsveçli sürücü Alain Menu ve İtalyan takım arkadaşı Nicola Larini, birlikte İngiltere'de Nuneaton'daki MİRA Deneme Sürüşü Pistlerinde Chevrolet Lacetti WTC ile ilk sürüşlerini gerçekleştirdiler.
|
| |
Çekilişe Katıldı ! Chevrolet Lacetti Notchback'e Sahip Oldu! 31.01.2005.
15-31 Aralık tarihleri arasında Chevrolet Bayilerini ziyaret ederek test sürüşü yapan ve bilgi formu dolduranlar arasında yapılan çekilişin talihlisi Chevrolet Lacetti Notchback'e sahip oldu.
|
| |
GM’in 1.9 CDTi Motorlu Opel ve Saab’ları Satışa Sunuldu 28.01.2005.
Aralık 2004 tarihinde Türkiye’de satışına başlanan en son teknoloji ürünü common rail – direkt ve çok noktalı enjeksiyona sahip 1.9 CDTi motor seçeneği ile Opel dizel ürün atağına devam ediyor.
|
| |
Chevrolet'nin 2005 Model Serisi 14.01.2005.
Çekici tasarımı ile, Spark birçok ülkede küçük-otomobil alıcılarının kalplerini fethetti
Spark: İki ayrı yaşam dolu, canlı motor seçeneği ile en çok satış yapan mini.
Kalos: Şimdi artık sportif üç kapılı model olarak hazır, cazip kompakt otomobil.
Lacetti Hatchback: Tüm dikkatleri üzerinde toplayan, geniş bagaj hacmi ve konfor sağlayan kompakt otomobil.
Lacetti Notchback: Geniş, ferah iç mekânı ile son derece modern dört kapılı model.
Lacetti Stationwagon: Tüm eşyalarınızı taşımak için pratik, kullanışlı ayrıntılar ile dopdolu bir otomobil.
Rezzo: Aile için yepyeni, konforlu ve geniş hacimli bir model.
Evanda: Zengin ekipman paketi ile konforlu, serisinin en üstün modeli.
|
| |
Kış Eğlencesi - Pistte ve Pist Dışında 28.12.2004.
Karla kaplı bir dağdan bir kar girdapı içinde aşağıya doğru yarışan bir kayakçıyı düşünün !
|
| |
Tehlike Bölgesinde Güvenlik Arayışı: 16.12.2004.
Saab 9-3 ürün serisini geliştirme aşaması sırasında birbirinden farklı en az 75 çarpışma konfigürasyonu değerlendirilmişti, bunlardan yalnızca 15'i yasal olarak şart koşulmuştu.
|
| |
Çekilişe Katıl ! Chevrolet Lacetti NB'e Sahip Ol! 14.12.2004.
2004 Şubat ayı ortasında geniş ürün gamı, kapsamlı hizmet programı ve Türkiye çapında hizmet vermeye başlayan 37 adet 3S (satış, servis, yedek parça) hizmet sunan bayisi ile Türkiye'de hizmet vermeye başlayan büyük ve öncü marka Chevrolet, ilk senesinde yapmış olduğu başarılı satışlarını Türk tüketicisiyle paylaşıyor.
|
| |
Chevrolet Gökşenler'den Altunizade'lilere Müjde...! 13.12.2004.
2004 Şubat ayında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Chevrolet markası bayi örgütü ve teknik servis ağındaki atılımına 11 Aralık 2004 Cumartesi günü'de devam ediyor.
|
| |
Opel Toros’tan Kuzey Kıbrıs’ta 3S Plaza!... 09.12.2004.
Uzman teknik kadro otomobiller ile ilgilenirken, OPEL sahipleri de Toros 3S Plaza keyfini yaşayacak.
|
| |
2004 Türkiye Pist Markalar Şampiyonu OMS Oldu 08.12.2004.
2004 Türkiye Markalar Pist Şampiyonası’nda Opel Motor Sport Takımı çok büyük bir puan farkıyla rakiplerini geride bıraktı…
|
| |
Opel Tigra TwinTop'ta 1.3 CDTi Ecotec Dizel Motor Seçeneği 02.12.2004.
Opel, kompakt dört-silindirli, common rail turbo-dizel motor ünitesi ile Tigra TwinTop motor serisini genişletiyor.
Verimli 70 hp common-rail turbo-dizel’in yakıt ihtiyacı, 100 km için yalnızca 4.6 litre.
Yeni spor şasi, 1.8 top model için standart donanım.
|
| |
Auto Bild Raporu 01.12.2004.
Auto Bild Dergisinin 2004 Kalite Raporu için yapılan karşılaştırmalı test sürüşlerinde Yeni Astra 1.6 Twinport Kompak sınıfta rakiplerini geride bırakarak birinci oldu...!
|
| |
Saab 1.9TiD 25.11.2004.
Saab 9-3 Sport Sedan'ın çok takdir alan, üstün sürüş keyfi sunan şasi dinamikleri, artık en son teknoloji ürünü 1.9TiD motor seçeneği ile tamamlandı. Saab bu model ile, Türkiye'de büyüyen dizel segmenti içinde önemli bir rol oynayacak.
|
| |
Opel Standında Yıldızlar Işık Saçıyor...! 19.11.2004.
2004 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yılın Cabrio’su seçilen Tigra TwinTop, yine aynı fuarda göz kamaştıran geleceğin Opel çizgilerini yansıtan konsept aracımız Insignia, Türkiye’de İstanbul Motor Show ile birlikte pazara sunulacak Yeni Astra Wagon, Vectra ve Signum için geliştirilen yeni 1.9CDTi commonrail dizel motor, Yeni Design Edition Vectra ve diğer tüm dinamik ve heyecan verici modelleri ile birlikte Opel, İstanbul Motor Show’da ışık saçmaya devam ediyor.
|
| |
Saab İstanbul Motor Show'da Tüm Modelleriyle ... 19.11.2004.
Mühendislik geleneği Havacılık geçmişine ; Dayanıklılığı ise Yenilikçi gücüne dayanan Saab İstanbul Motor Show'da Tüm modelleriyle ...
|
| |
GM Avrupa, Yeniden Yapılanma Konusunda Önemli Adımlar Atıldığını Bildirdi 14.10.2004.
General Motors Avrupa, bugün 2006 yılına kadar yapılanma ile ilgili yıllık giderlerinde tahmini olarak 500 milyon Euro (600 Milyon ABD Doları) tutarında bir kısıntıya gidilmesi yönünde alınan kararları bildirdi.
Şirket, yıllık olarak yapılanma ile ilgili giderlerinde 500 milyon Euro (600 Milyon ABD Doları) tutarında bir tasarruf yapmayı hedefliyor
Almanya’daki operasyonlara yoğunlaşma
Çalışan temsilcileri ile görüşme ve müzakereler
|
| |
Opel Neskar’dan Bursa’lılara 3S Plaza Keyfi !... 04.10.2004.
Uzman teknik kadro otomobiller ile ilgilenirken, OPEL sahipleri de Bursa’da 3S Plaza keyfini yaşayacak.
|
| |
Samsun'dan Başkent'e Çıkarma 04.10.2004.
Chevrolet markası, tüketicilere ulaşmak için genelde Opel showroom'larını kullanıyor.
Sadece Chevrolet modellerinin satıldığı tek bayi olan Reis Motorlu Araçlar'ın dikkat çeken bir diğer özelliği ise en fazla satış gerçekleştiren Chevrolet bayii olması. Başarının sırrı ise her çalışanın "coşkulu" ve aynı zamanda müşteri ilişkileri danışmanı olmasından kaynaklanıyor.
|
| |
Chevrolet S3X 03.10.2004.
"Chevrolet S3X bu sene Paris Motor Fuarı'nda dünya prömiyerini kutluyor.
|
| |
Chevrolet 2005 Dünya Touring Otomobil Şampiyonası'na (WTCC) Üç Lacetti İle Katılacak... 03.10.2004.
İlk yarış, 10 Nisan 2005'de Monza, İtalya'da programlandı.
|
| |
Astra’da Easytronic Farkı 01.10.2004.
Opel Astra yenilenmiş yüzü ile pazara girdiğinden bu yana tüketicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kendi sınıfında iddialı olduğunu gösteren yeni Astra'da bir ilk daha gerçekleştirildi. İlk kez Corsa'da tanıtılan Easytronic şanzımanın yeni nesliyle donatılan yeni Astra, manuel ve otomatik kullanımı birarada sunuyor.
|
| |
Paris Motor Show: GM’den Altı Dünya ve İki Avrupa Prömiyeri 23.09.2004.
Paris Motor Show (25 Eylül – 10 Ekim 2004) da GM, Opel ve Chevrolet markalarında dünya prömiyerlerini , Cadillac ve Hummer ile Avrupa Prömiyerlerini kutlarken; Chevrolet ile de Dünya Turing Otomobilleri Şampiyonasına katılacağını açıkladı.
Astra GTC, panoramik ön-cam ve yüksek performans.
Chevrolet S3X ve Matiz M3X konseptleri ve 3 kapılı Kalos.
Chevrolet, Lacetti Turing ile Dünya Turing Otomobilleri şampiyonasında.
Cadillac Seville’in halefi, Cadillac STS .
Model serisine ilişkin yeni vizyonu sunan Hummer H3T konsepti.
Sürdürülebilir hareket kabiliyetinin yönünü çizen, HydroGen3 maraton otomobili
|
| |
Opel Türkiye Ltd. Şti, Tekrar General Motors Türkiye İsmini Alıyor...!!! 14.09.2004.
Şirketin Genel Müdürü Peter Fahrni, İzmir’de yaptığı açıklamada “Opel ve Saab markalarını temsil eden Opel Türkiye Limited Şirketinin, ünvanı General Motors Türkiye Ltd. Şti olarak değişti. Söz konusu isim değişikliği 13 Eylül 2004 tarihi itibariyle hayata geçti.” dedi.
|
| |
GTC – Tüm Zamanların En Heyecan Verici Opel Astra'sı (17 Ağustos 2004) 17.08.2004.
Yeni Opel Astra GTC, dünya galasını uluslararası Paris Otomobil Fuarı’nda kutluyor (25 Eylül – 10 Ekim 2004).
Paris’te bir Dünya Galası :
Çarpıcı-görünümlü üç-kapılı model, Astra’nın üçüncü eşsiz versiyonu...
Heyecan verici bir sürüş için 200 hp’ye ulaşan beygir gücü ve yenilikçi şasi teknolojisi...
Panorama ön-cam, yepyeni bir uçsuz bucaksız gökyüzü boşluğu hissi ...
|
| |
Opel Türkiye, Ticari Araç Modelleri Serisini Genişletmeye Devam Ediyor... 11.08.2004.
Opel Türkiye, “Ticari Araçlarını ve Güçlü Bayi Ağını Tanıtımı ,, çerçevesinde gerçekleştireceği aktivitelerinden ilki olan “Esnaf Turu'nun,, birinci ayağını 11 Ağustos tarihinde İstanbul'da başlatıyor… İstanbul’ da toplam 10 adet büyük sanayi sitesinde gerçekleşecek sergi ve test sürüşü aktivitelerini kapsayan “Esnaf Turunu,, Eylül ayı içinde Ankara ve İzmir şehirleri takip edecek.
|
| |
General Motors, Hidrojen Projeleri İçin Avrupa Komisyonu’nun İlgisine İşaret Ediyor. 06.08.2004.
Avrupa Komisyonu’nun yakıt hücresi teknolojisi için resmî onay vermek, hidrojen yakıt ikmal alt-yapısı oluşturmak ve araştırmaların şu andaki aşaması ile bu teknolojinin ticari pazarlarda geniş çaplı tanıtımı arasındaki boşluğu kapatmak amacıyla “Fener Kulesi” yerleştirme projeleri tesis etme girişimi, General Motors Europe tarafından memnuniyetle karşılandı.
|
| |
Çok Fonksiyonlu Caravan 01.08.2004.
Tamamen yeni tasarım anlayışıyla otomobil severlerin karşısına çıkan üçüncü jenerasyon Opel Vectra ailesi, stationwagon karoseri olan Caravan versiyonuyla tamamlanmış oldu.
|
| |
Saab 9-3 Sport Sedan İçin En Yeni Dizel Teknolojisi 22.07.2004.
Saab 9-3 Sport Sedan'ın çok takdir alan, üstün sürüş keyfi sunan şasi dinamikleri, artık en son teknoloji ürünü 1.9TiD transmisyon ile tamamlanmış bulunmakta.
|
| |
“2004 Yılının Cabriosu” Seçilen İki-Koltuklu Spor Otomobil 22.07.2004.
Yeni Tigra TwinTop ile, Opel, elektro-hidrolik katlanabilir çelik tavanlı, iki koltuklu spor bir aracı ilk kez piyasaya sunuyor.
|
| |
Opel Ticari Araç’da da İddialı...! (21 Temmuz 2004) 21.07.2004.
Opel Ticari Araç serisi içinde hafif ticaride Combo ve Corsavan, orta sınıf ticaride Yeni Vivaro ve büyük sınıfta ise Yeni Movano’yu sunuyor.
|
| |
Bağımsız Çarpışma Testleri İle, Geniş Kapsamlı Güvenlik Konsepti SAFETEC Onaylandı. 24.06.2004.
En çok satış yapan otomobil Opel Astra’nın yeni versiyonu, kompakt sınıfta en güvenli araç olarak değerlendirildi.
|
| |
Saab 9-3 Convertible, EuroNCAP Güvenlik Testlerinde Alınabilecek En Yüksek Değeri Aldı (24 Haziran 2004) 24.06.2004.
Saab 9-3 Convertible EuroNCAP çarpışma testlerinde alınabilecek en yüksek puan olan "beş yıldız"ı almayı başararak, daha önceden bu başarıyı gösteren 9-3 Sport Sedan ve Saab 9-5'e katıldı.
|
| |
GM Avrupa Organizasyonu’nun Yeniden Yapılanması ve Yönetim Teşkilatı Değişiklikleri… 21.06.2004.
Modernize edilen, verimli duruma getirilmekte olan operasyonlar, şirketin markaları için daha fazla etkinlik, randıman ve ileri düzeyde büyümeye yol açacak.
|
| |
Tigra TwinTop: Opel’den Kompakt Yeni Cabrio-Coupé 28.05.2004.
Tigra TwinTop, tek bir butona dokunuşla açılıp kapanabilen, elektro-hidrolik katlanabilir bir çelik tavan ile piyasaya çıkıyor ve Opel’i Almanya’da ilk kez bu tip iki-koltuklu spor bir otomobil sunan ilk büyük ölçekli otomobil üreticisi durumuna getiriyor.
|
| |
Yeni Opel Astra Station Wagon: Dinamik, Elegan, Geniş, Ferah ve Esnek 24.05.2004.
Beş-kapılı yeni Astra modelinin çok başarılı lansmanından hemen birkaç ay sonra, yeni Astra ailesi yeni bir üyesine daha hoşgeldin diyor.
Yenilikçi Astra tasarımı ile düzgün, bakımlı ve şık görünümlü bir station wagon.
Bol yer-boşluğu için 2.70 metre dingil mesafesi ve 1570 litreye kadar kargo hacmi.
Sürgülü arka koltuk sırası ve çok-yönlülük için FlexOrganizer sistem.
80 – 200 hp’lik dört çeşit CDTI common-rail dizel ve beş benzinli motor.
|
| |
Opel in Yakışıklı Ticari Aracı Vivaro Türkiye Pazarında 17.05.2004.
Opel, ticarî araç modelleri serisini genişletiyor.
|
| |
Saab - Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası Başladı! 14.05.2004.
"SAAB - Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası" Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü kortlarında 13 Mayıs 2004, Perşembe günü Hülya Avşar'ın da katıldığı basın toplantısıyla başladı.
|
| |
Erpaş’dan İstanbullulara Müjde! 11.05.2004.
2004 Şubat ayında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Chevrolet markası bayi örgütü ve teknik servis ağındaki atılımına 9 Mayıs 2004 günü’de devam ediyor.
|
| |
Mayıs Ayında Satışa Sunulacak Yeni Opel Astra Hezarfen Havalimanı’nda Test Edildi…! 29.04.2004.
Yenilikçi tasarım ve sürüş dinamikleri, yeni beş-kapılı Opel Astra’nın farklı, olağanüstü özellikleri 29 Nisan 2004 tarihinde Hezarfen Havalimanı’nda basın mensupları ile birlikte test edildi .
|
| |
Mayıs Ayı İtibarıyla Satışa Sunulacak Yeni Opel Astra’nın Fiyatları Açıklandı…! (07 Nisan 2004) 07.04.2004.
Yenilikçi tasarım ve sürüş dinamikleri, yeni beş-kapılı Opel Astra’nın farklı, olağanüstü özellikleridir.
|
| |
Yeni Opel Astra: Kompakt Sınıfta İleri Teknoloji ve Sürüş Dinamikleri 15.03.2004.
Yenilikçi tasarım ve sürüş dinamikleri, yeni beş-kapılı Opel Astra’nın farklı, olağanüstü özellikleridir.
Farklı tasarımı ile Astra rakip tanımıyor.
Prömiyer: Sürekli süspansiyon kontrolü (CDC) ve IDSPlus uyumlu süspansiyon.
Segmentinde bir ilk: Sürüşe duyarlı AFL far sistemi.
Yolcular için daha geniş iç mekan, sınıfında en büyük bagaj hacmi, yüksek kalite ve güvenlik.
|
| |
Opel Twin-Turbo, Dizel Motor Teknolojisinde Devrim Yaratıyor. 10.03.2004.
Devrim yaratan twin-turbo teknolojisi ile, Opel binek otomobiller için, modern dizel motorların geliştirilmesinde bir sonraki en büyük adımı ilân ediyor.
Gala: İki-aşamalı turbo-kompresör sistemi ilk kez bir dizel binek otomobilde…
Bir Dünya Rekoru: 112 hp , 1.9 CDTI twin-turbo, Vectra OPC’de…
Aynı yakıt tüketimi, ama % 50’ye kadar daha fazla güç …
|
| |
“Opel Finans Sistemi” İle Otomobil Kredisi Almak Artık Çok Kolay! 08.03.2004.
Yapı Kredi, Opel ile yaptığı işbirliğiyle bayiden yapılan Otomobil Kredisi başvurularını birkaç dakika içerisinde şubeye gitmeden sonuçlandırıyor!
|
| |
Cenevre Otomobil Fuarı 2004 : Saab'dan Yeni Ürün Atağı 02.03.2004.
Saab 9-3 Sport-Hatch Konsepti, Saab tarihindeki en yoğun yeni ürün geliştirme programını sürdürürken, gelecekte yelpazenin nasıl genişleyeceğini öngörerek, 9-3 Sport Sedan ve Convertible ile birlikte bu yılın Cenevre fuarına katılıyor.
|
| |
Saab 9-2X: Dinamik Üst Sınıf Kompakt Segmentinde Saab'dan Yeni Model (02 Mart 2004) 02.03.2004.
Yeni Saab 9-2X, Saab tarihindeki en geniş çaplı ürün geliştirme programının bir sonucudur.
Hızla gelişen ABD üst sınıf sportif kompakt segmentine erken giriş
Geliştirilmiş yol tutuşu, çekiş ve çok yönlülük için standart, sürekli dört tekerden çekiş
İki model - 227 hp 9-2X Aero ve 165 hp 9-2X Linear model seçenekleri
Stil, performans ve sürüş karakteristikleri bu segmentte sportiflik ve kullanım zevki yaratır
ABD ve Kanada'da satış başlangıç tarihi: Temmuz 2004
|
| |
Saab Yeni 9-3 Konsept Otomobili 02.03.2004.
Saab 9-3 Sport-Hatch Konsept otomobili, Saab'ın yeni bir pazar segmentine girme niyetinin deklarasyonudur.
|
| |
Saab İlk SUV Tipi Aracını Sunar: Saab 9-7X (02 Mart 2004) 02.03.2004.
Tarihindeki en büyük ürün atağını sürdüren Saab Automobile AB, en yeni modeli ve ilk SUV aracı olan 2005 Saab 9-7X'i sunar. Standart olarak dört tekerden çekiş sunan ve iki motor seçeneğine sahip olan bu orta boy SUV, Saab'ın hızla büyümekte olan bu pazar dilimine girme ihtiyacını karşılayacaktır.
|